srijeda, 17. studenoga 2010.

Goldenpoint revija

Prisustvovala sam reviji donjeg rublja Goldenpoint u zagrebačkom The Bestu u ponedjeljak navečer. Klub je zaista lijepo uređen i sama organizacija pod vodstvom nepogrešivog Viktora Drage bila je na zavidnom nivou. Šampanjac koji je tekao u potocima nudili su cijele večeri uglađeni i pristojni konobari, a catering je bio predstavljen u vidu slastica koje su mamile iz staklenih čašica i minijaturnih keramičkih posudica.
Reviju su iz prvih redova pratili celebovi koji meni osobno nisu bili pretjerano zanimljivi: moju je pažnju zaokupila sama revija i manekenke savršeno isklesanih tijela.
Vrlo zanimljiva pista zamišljena je kao vrtuljak na kojem su se djevojke spretno izmjenjivale i pokazivale prekrasno, profinjeno donje rublje, čarape i trikoe. Reviju je ukrala Nikolina Pišek samom svojom pojavom ne usudila bih se reći kako je ona bila samo šlag na torti koja je prethodila.
Valja spomenuti i tri muška modela koji su prošetali bokserice i donje dijelove pidžama te su izmamili uzdahe nježnijeg spola u cijelom klubu.
Nakon revije red šampanjca, red intervjua s velikim brojem novinara, red šampanjca, red druženja. Sve u svemu odličan i opušten event koji je završio poklončićima za sve dame na izlasku. Ponovilo se!
Izvor slike: cro.time.mk

Kad shoppingoholičarki daš povoda..

Nema zaista ništa slađe od kupovine preko interneta. Otkrila sam stranicu http://www.wholesale-dress.net/ i od tada je sve drukčije. Radi se o kineskoj robi kojoj treba 3 duga tjedna da se dovuče do Lijepe naše, ali mala je to cijena za tako jeftine stvari. U moru neukusa poput ovog
nađe se i totalno fantastičnih stvari za svega par dolara. Izdvojila bih nekoliko stvari koje su moji osobni favoriti:


Ovosezonska najtrendy torba za svega 10 dolara:

Zanimljive wedgesice:



Kao prava shoppingholičarka našla sam tridesetak stvari u jednom danu koje bih kupila. Krenule su i prve narudžbe i sad grizem nokte dok robica ne stigne. Ah, čari internetske kupovine.. <3