nedjelja, 31. srpnja 2011.

Lei Lou top by Alex Dojčinović powered by Always - rezultati


Dragi moji,

imamo i pobjednicu giveawaya :) Radi se o curi koja je stavila čak dvije slikice i stvarno se potrudila te je dobila najviše vaših lajkova i komentara. Tanja Cikoja - zaslužila si Always Lei Lou topić by Aleksandra Dojčinović :)

Curke piju Always koktele :)
 Još jednom čestitam!


YSL prsten

Sjećate se mog posta o YSL prstenu koji si jako želim a skup je? :) Pa sam našla jeftinu varijantu za 45$ na ebayu? :) E pa našla sam i jeftiniji (35$) i sad će biti moj (čim se odlučim za boju).. Ako koga zanima evo i linkić:
prsten.

Slika preuzeta s www.ebay.com
Linkić za šminkicu

Neki dan sam vam rekla da su mi blogerice Matea i Ana otkrile neke nove stranice i da čekam da mi pošalju linkiće. E pa evo ih. Radi se o ELF kozmetici i njihovom online shopu koji je stvarno odličan. Šminka je jeftina a kvalitetna i poštarina stvarno nije preskupa. Uzela sam si danas 5-6 stvarčica i skupa s poštarinom me izašlo 14,5 funti.

Link: eyeslipsface.co.uk


Vjerujem da već sve znate i za ovu kozmetiku i za tu stranicu al meni eto prvi glas, a jako se ushitim kad skužim da mogu dobiti četkicu za rumenilo za 1,5 funtu. :)




Robica, cipelice, torbice i BLOGERI

Ovo je stranica na kojoj ćete naći svega. Nije baš jeftino ali da se probrati odličnih komada. Osim toga, stranica korespondira s blogerima i daje im mogućnost uzimanja robe za predstavljanje na blogu. Dovoljno je registrirati se i poslati mail sa svojim blogom i postoji mogućnost da vam mjesečno šalju robu u vrijednosti do 100$ koju trebate reklamirati na svom blogu.. Ja sam se regala ali još nisam dobila nikakav odgovor. U svakom slučaju - pogledajte:

www.romwe.com


Wholesale-dress.com

I na kraju moja velika ljubav - chinese dollar store :) Našla sam kopiju Jeffrey Campbell Lita cipela koje si želim već odavno. Zaljubljena sam u njih. To su jedne od onih cipela koje ili obožavaš ili mrziš (moj jednorogek će znati o čemu pričam). Ja ih obožavam i naručujem ih prvom prilikom. Evo divotica:

http://www.wholesale-dress.net/new-arrival-bandage-embellish-high-heeled-shoes-apricot-g1354079.html
Za danas ste dobili porciju, čak i dvije. Hvala vam za svu podršku - divni ste.. Sutra ću vas zadaviti s još linkova na super duper jeftine stvarčice pa zato - stay tuned.

Ljubi vas vaša Trendy White :*

Life is sweet as Candy and I want me some


Dragi moji,

život je tako lijep.. Svako jutro kad svane - bilo da pada kiša ili sija sunce - sretna sam jer počinje još jedan dan. Iako mi se događaju neke ne lijepe stvari u životu nalazim snagu da ih pretvorim u lijepe. Ljubav prijatelja i pozitivna energija znače život, a život volim najviše.

Evo par fotkica od danas - izvukla sam stare zelene hlačice koje sam nekad obožavala. Morala sam ponjeti predivnu novu narukvicu koju mi je poklonila moja voljena Ljupkica <3
Nadam se da će vam se ovo svidjeti :)

Majica Mango, Hlače Mango, Sandale Guess, Ogrlica ebay, Prsten Asos, Prsten Accessozize, Prsten H&M, Torba www.wholesale-dress.com, Narukvica Ljupkica :D

Kasnije ću objaviti još jedan post o pobjednici natječaja za Lei Lou topić i dobijete linkiće na one super duper stranice koje sam obećala neki dan..  :) Vratite se onda opet navečer na blogek pa se čitamo..

Ljubim vas sve :*

četvrtak, 28. srpnja 2011.

Kad te ide - ide te :)


 Dragi moji,

danas je bio za mene stvarno divan dan.. Prvo sam saznala kako sam na Milanovom blogu osvojila prekrasnu suknjicu koju sam si stvarno željela - hvala ti Milane <3 Milan je inače sjajan srpski bloger i nadam se da ga već pratite..

Vidite ovu ljepoticu - jedva čekam da stigne pa da vam se poslikam:


Onda sam provela predivno popodne s mojom voljenom Ljupkicom (guerrillagirl) koja se vratila s mora i uspjela sam vidjeti njen novi stan prije nego mi opet zgiba i to za Osijek.. Ah, već mi fali <3
Ona me, osim svojim društvom, razveselila i s nekoliko velikih-malih-sitnica! Kupila mi je prekrasan cekerić za kupovinu koji su izradila djeca s posebnim potrebama <3 I poklonila mi je malo svog nakita koji joj je viška - na moju veliku sreću :)


Onda sam saznala kako je Ivica Skoko dizajnirao narukvice za kampanju Dove 100% SVOJA koja će se moći nabaviti u 2 boje u DM-u uz kupovinu proizvoda za njegu tijela DOVE. Meni su stvarno slatke, nadam se da ću uspjeti nabaviti narukvicu u obje boje :)

Izvor slike: www.fashion.hr
I još bi s vama danas podijelila jedan odličan blog koji piše moj prijatelj Marko. Ako ga niste do sad pratili svakako počnite jer mu je blog sjajan! Evo i linkić: the absence of light.

Slika preuzeta s bloga http://theabsenceoflight.tumblr.com/
Toliko za danas mili moji.. Nadam se da će se ovo vrijeme uskoro popraviti pa da se malo slikamo po vani u ljetnim outfitovima.. :) Ovo više miriše na jesen, ne? :/

Čitamo se sutra, a ako je tko u Zagrebu - svakako zovite na kavicu :)

Ljubim vas :*

srijeda, 27. srpnja 2011.

Ful blogerski dan

Dragi moji,

danas je ispao neki ful blogerski dan! :) Vidjela sam se s čak 3 meni vrlo drage blogerice i provela baš zabavno popodne. :) Prvo sam se malo provozala s Katarinom s bloga fashiongossipmk, a onda sam popila cugicu s Anom i Mateom i saznala toliko odličnih informacija da ih odmah želim podijeliti s vama - što i hoću čim mi cure pošalju linkove na to sve.. Radi se o ful dobrim stranicama za naručivanje robice i šminke pa sam odmah uzbuđena.. ;) Shoppinga nikad dosta!

Evo malo slikica mojih krasnih curica:

Moja blizanka Katarina
Moj jednorogek Matea
Draga Ana ;)

Bila je to prava blogerska kavica.. Razmijenile smo imena novih blogova koje smo otkrile i adrese stranica za shopping (ijuju, saznat ćete i vi uskoro, obećajem!) i zacvilile smo što naša draga Ljupkica nije ovaj put bila s nama.. <3 Lju, volimo te šećeru!

A evo i što sam obukla za ovu kavicu (pardonirajte slike od doma hihihi):

Sako No name, Majica by LukA Grubišić, Hlače Goldenpoint, Sandale Replay, Prstenje H&M, Asos i CK, Torba www.wholesale-dress.com,  Ogrlica by LukA Grubišić
Jao, kako nam je bilo lijepo! Ponovilo se :)

Ljubim vas :*

utorak, 26. srpnja 2011.

Korčula inspirira - Alduk oduševljava

Dragi moji,

s ponosom najavljujem kako su mi se javili s Korčule i pozvali me na modni event Korčula inspirira koji će se održati 22. kolovoza ove godine. Osim mene, pozvana je i Ljupka s dobro vam poznatog bloga guerrillagirl.net te su nam plaćeni i put i  smještaj! Ovim putem zahvaljujem organizatoru i veselim se unaprijed ovoj modnoj poslastici!
Evo i službene najave:

Modno događanje „KoRčUlA inspirira“ i ove godine otvara svoja vrata Treće izdanje modnog događanja KoRčUlA inspirira samo što nije započelo. Gosti će moći uživati u kolekcijama najboljih korčulanskih dizajnera.

Korčula, 22. kolovoza 2011. –  Nakon godinu dana čekanja i pripremanja, svoje treće izdanje doživjeti će najveći modni događaj na Otoku Korčuli - radi se naravno o dobro poznatom događaju „KoRčUlA inspirira“ 

 
Uz velike izmjene u organizaciji samog događaja, tim projekta KoRčUlA inspirira pod vodstvom Lane Fillipi Brkić odlučilo je cijelu organizaciju dovesti na jedan viši i jači nivo. Od ove godine u realizaciju projekta uključen je i jedan hrvatski modnih bloger, Nikola Grbin.


„Ove smo godine sve željeni dovesti na još jedan veći nivo za sve – i publiku i dizajnere. Nakon dvije godine rada odlučili smo se profilirati kao događanje koje će u budućnosti biti prepoznato kao jedno od najboljih gdje će svi moći vidjeti najbolje od nakita koji se proizvodi na Korčuli. Naravno, tu imami i dvije dizajnerice koje se bave odjećom, ali naglasak je i dalje na nakitu, te je to naša nit vodilja jer to još nigdje u Hrvatskoj ne postoji. Ove smo godine okupili najjača imena u izradi nakita od Koralja i Školjaka. Također zahvaljujući Nikoli ove godine smo postavili kompletan protokol da sve protekne kako i treba biti, a za vizuale smo zadužili našeg trenutno najjačeg dizajner koji redovno svoje kolekcije izlaže u sklopu FASHION.HR-a, Ivan Alduk." izjavila je Lana Fillipi Brkić
Kao vizažistica ove godine angažirana je Smilja Đurić jedna od najboljih vizažistica na području Dubrovačko-neretvanske županije .
Video wall omogućila je poznata umjetnica rodom sa Korčule koja tokom godine radi u Londonu, Edita Pecotić. Za potrebe svoje izložbe postavila je kameru cijelu godinu na svoj prozor u gradu i snimala svaki dan 0-24h/365 dana. Kako je taj projekt ispao ekskluzivno će posjetitelji moći vidjeti na događaju KoRčUlA inspirira.


Kad smo već kod Ivana Alduka - imam super tip za vas. Jutros me u mail boxu dočekao super mail od privatesale.hr-a koji mi je ponudio dio asortimana Ivana Alduka po sniženim cijenama od 30%. Znate kako volim popuste i domaće dizajnere ;) Evo što se nudi po odličnim cijanama:

Cijena - 581,17 kuna
Cijena - 249,08 kn/kom
Ova haljinica mi je bombon! Nadam se da ću je uspjeti upecati i ponjeti na Korčula inspirira!

Ljubim vas :*

ponedjeljak, 25. srpnja 2011.

eNVy room - preview kampanje FW 2011/2012

Dragi moji,

na facebook pageu eNVyroom-a danas je osvanuo preview kampanje za jesen/zimu 2011. Iako će se cijela misterija oko nove kolekcije otpetljati u rujnu, ja vam se ponosom predstavljam djelić atmosfere sa snimanja koje potpisuje Jelena Balić koja je snimila kampanju. Zaštitno lice kolekcije je prekrasna Vedrana Linardić koja je svojim vretenastim tijelom savršeno prenjela inspiraciju koju su Nikica i Vjeko pronašli u Španjolskoj.


Sudeći po fotkama očekuje nas vruća jesen u eNVy-u! Jedva čekam 9. mjesec da  vidim ostatak kolekcije - ovako nešto još u eNVy roomu nisam doživjela.. Mora da su to oni pomaci o kojima su mi dečki s takvom strasti pričali.. <3

Danas je zaista bilo grozno vrijeme i slike outfita su ispale stvarno loše. Kako ne bih kvarila ovo veselje gore - ostavit ću outfit post za sutra! :)

Giveaway Lei Lou topa i dalje traje (sve do nedjelje) pa vas molim da iskopate neku fotku s plavim koktelom s mora i zaljepite mi je na wall na fejsu ovdje. Budite hrabre i osvojite super nagradu.. :)

Ljubim vas :*

nedjelja, 24. srpnja 2011.

Lei Lou top by Alex Dojčinović powered by Always


Drage moje,

nakon uspješne suradnje s Always Hrvatska odlučila sam vas dodatno nagraditi za vaš trud i praćenje mog bloga. Naime, curke iz PR-a Always Hrvatska poslale su mi darove koje ću u 2 kruga nagradne igre podijeliti na blogu. :) Na vašu sreću, radi se o prekrasnim topovima koje je za Always dizajnirala naša poznata i iznimno talentirana mlada dizajnerica Aleksandra Dojčinović:

Top by Alex Dojčinović
Pravila ovog giveawaya su:

1. Pratite me preko fejsa Trendy White na facebooku
2. Pratite stranicu Always Hrvatska Always na facebooku
3. Pratite moj blog preko Google Friend Connecta (postanite sljedbenik bloga)
4. Na wall stranice Trendy White na facebooku koju ste lajkali u prvom koraku zaljepite svoju sliku na kojoj pijete/držite plavi Always koktel (ipak su ljetni mjeseci i znam da opako partijate - pokažite mi kako)

Možete slobodno lajkati slike, pozvati prijatelje da ih lajkaju - odluka o dobitnici bit će zajednička između mene i vas.. :)

Budući da imam 2 poklon paketa u kojoj je jedan top rozo-smeđi, a drugi smeđe-bijeli, pobjednica prvog kruga moći će izabrati boju željenog topa! Giveaway započinje danas i traje točno tjedan dana. Pobjednica će biti proglašena u nedjelju 31.07.2011. na blogu i na facebooku!

Hvala Alwaysu na sponzorstvu! A sad curke - zatrpajte me slikama i osvojite ovaj prekrasan dizajnerski top!


P.S. Giveaway se odnosi samo na HR ovaj put budući da se radi o Always Hrvatska.. Neka mi moji vjerni čitatelji iz drugih zemalja ne zamjere - bit će drugih giveawaya u kojima ćete sudjelovati..

Ljubim vas :*