srijeda, 31. kolovoza 2011.

Black blue white and Trendy

Dragi moji,

moja draga Ljupka poklonila mi je ovu suknjicu koja je tolko udobna i raskošna da je idealna za vrući ljetni dan bez obzira što je crna. <3 Osjećala sam se stvarno vilinski danas kad sam je obukla..

Majica by LukA Grubišić, suknja poklon od Lju, Torbica Lju by Ljupka Tanevska, Prstenje wholesale-dress.net, ebay  i Accessorize, Sandale Replay
Sutra je za mene veliki dan kojem se jako veselim i zato s vama dijelim jednu pjesmicu koja mi je posebno draga i podsjeća me na sunce, more, ljeto i zabavu.. Uživajte!


Voli vas i ljubi vaša Trendy White :*

utorak, 30. kolovoza 2011.

Kritikom do eNVy room haljine na portalu Budi.In


Dragi moji,

pratite modu i mislite da znate nešto o tome? U međuvremenu sam vas navukla na fantastični dvojac envyroom?
Onda se smatrajte sretnima jer Vjeko i Nikica, darežljivi kakvi jesu, nude priliku za osvajanje custom made (znači - samo za vas) koktel haljine u iznosu od 4500 kuna!! Sve što morate napraviti je komentirati stajling na portalu budi.in i zadovoljno trljati ruke cijelim putem do showrooma :))) Evo o čemu se radi:




Komentiraj styling i osvoji eNVy room haljinu!

U ekskluzivnoj nagradnoj igri Budi.IN portal i eNVy room nagrađuju sretnu dobitnicu custom made koktel haljinom po vlastitom izboru vrijednu do 4.500 kuna! Sve što trebate napraviti je komentirati styling naših poznatih zvijezda u eNVy room haljinama.

eNVy room će odabrati najbolji komentar, a sretna dobitnica će posjetiti dizajnere te uz njihove savjete odabrati haljinu krojenu baš za nju.


Komentirati stylinge mogu samo registrirani korisnici. Registrirati se možete ovdje. Nagradna igra traje do srijede 07 rujna., kada ćemo objaviti ime dobitnice.

Ukoliko dobitnica nije iz Zagreba, troškove putovanja snosi sama.


Izvorni članak pronađite ovdje !

Dečke možete pratiti i na njihovom novootvorenom blogu envyroom.tumblr.com

A sad recite: hvala ti Trendy White što misliš i na nas :))) Ajmo, brzo svi na komentranje! Ali nemojte misliti da se i ja ne borim za nagradu.. Ovo je čista blogerska solidarnost :)

P.S. Molim sve vas koji imate blogove a ja vas ne pratim do sad (jer pratim 100 blogova)  da mi se javite na mail kako bih vas dodala na svoju listu. Pogubila sam se u moru linkova :/ NHF, jednostavno nas je puno (što je divno ali nemoguće za pohvatati). I molba - isključite u postavkama komentara provjeru komentara slovima - to  služi samo za spam kojeg nikad ne dobivate a fakat je naporno za upisivati..  :*

Ljubim vas i želim vam lijep dan :*

ponedjeljak, 29. kolovoza 2011.

Trendy in Rijeka

Dragi moji,

ovog sam vikenda bila na moru i u kratkom posjetu Rijeci gdje sam sjela na kavicu s dragom virtualnom prijateljicom. Baš smo se lijepo ispričale i popile kavicu. Moj je dragi okinuo par fotkica za uspomenu pa ih ja dijelim s vama..


I jedna malena Riječka šala s ulaska na parking koja me silno zabavila:


Sutra me čeka snimanje za jedan online portal čemu se jaaaako veselim, no,  o tome više uskoro. :)) Ne smijem vam odmah sve otkriti!

Jeste mi se i vi lijepo proveli za vikend? Nadam se da ste dobro, da ste odmorni i da dobro podnosite ove vruće ljetne dane.. Uživajte u njima jer kad počnu jesenske kiše svi ćemo žaliti nad ovim temperaturama. Zapravo, neki od nas i neće jer jedva čekamo uskočiti u jesenske krpice. Osim toga, veselimo se i početku sezone revija i evenata i svih drugih druženja. Nadam se da računate na blogersku cugu :))

Voli vas i ljubi vaša Trendy White :*

srijeda, 24. kolovoza 2011.

Blogerska cuga i Lju torbice

Dragi moji,

jučer sam provela stvarno veselo i zabavno poslijepodne. Naime, našla sam se s mojim blogericama na cugici u centru. Povod tome bio je taj što nam je naša draga Ljupka iz Osijeka poslala Lju torbice koje nam je sašila. <3 Torbice možete naručiti i Ljupka vam ih rado sašije - cijene su pristupačne, a ja vam garantiram da ćete biti zadovoljne!

Vidite samo sreću na ovim licima:

Matea je dobila narančastu i mint, a Ana mint, nude i rozu:


Uslijedilo je razglabanje o nadolazećem Cro A Porteru <3 i o tome što nas sve čeka na jesen od modnih događanja..

Moj outfitek jučer:

Haljina i remen Mango, Sandale Guess, Torbica Lju, Ogrlica Accessorize
Anin outfit :)

Ne znam što je ona nosila - morat ćete pitati nju.. :D

I šećer za kraj - danas sam se našla s jednom vrlo dragom curkicom koja mi je donjela sasvim osoban i poseban poklon! Ovu predivnu narukvicu za sreću:

Bubamara za sreću, a štikla? Eh, ko da ženi treba razlog za štiklu! <3 Hvala ti Selma, čuvat ću je zauvijek!

Danas je mojem dragom ročkas pa se nadam nekom opakom druženju s našim divnim prijateljima.. Ili barem nekoj cugici u klimatiziranom prostoru (jer temperature su nesnosne). Sutra nam je godišnjica veze - još nismo smislili kako ćemo to proslaviti - ima vremena do sutra..

U svakom slučaju, želim vam veseli ostatak dana, da ste mi lijepi, nasmijani i neopterećeni..

E da, moj prijedlog - tko je sve za blogersku cugu u 9. mjesecu? Recimo ovako: subota, 10.09.2011. u 11h na Cvjetnom! Tko je za nek dođe.. :)

Voli vas i ljubi vaša Trendy White koja se ne može strpiti da počne Cro A Porter! <3

utorak, 23. kolovoza 2011.

Lju torbica, lega-lega i mustaš

Dragi moji,

pala je jutarnja kavica na špici. Dobro, ne može se nazvati špica ako je riječ o utorku.. :) Ali znate kaj mislim. Danas je prvi dan da nisam imala nikakvih obveza (jeeeej) i malo sam se sredila za jutarnju kavicu s frendovima. A obukla sam na sebe gotovo sve što mi je moja ljubljena Lju poslala iz Osijeka (jedva čekam da se vrati jer Zagreb nije isti bez nje)..

Majica lega-lega, Suknja Mango, Torbica Lju by Ljupka, Ogrlica dar od Ljupke, Sandale Zara, Prsten ebay
A moram vam još pokazati i kako je ova divotica od lega-ega majice bila upakirana :)


lega-lega je inače fantastičan domaći brand čije proizvode pratim već mjesecima. Njihov web shop možete naći ovdje i u ovom promotivnom razdoblju dobit ćete čak i poklon uz kupovinu! Svakako posjetite i kupite si neku orginalnu majicu, blokić ili što god vam se svidi! Moja draga Legica Ljupka iznenadila me majicom (iako sumnjam kako je možda i znala da je jako želim)..

Bio je baš veseli dan, sutra me čeka još jedan i sretna sam svaki dan da mogu to reći.. :) Manje se brinite, više se veselite i volite i budite mi sretni!


E da, i baj d vej, CAP je promijenio datum - ipak će se održati od 06.-08.10.2011. u West Gateu :)



Voli vas puno vaša Trendy White :*

petak, 19. kolovoza 2011.

Najavljen jesenski 18. HTC Cro A Porter

Dragi moji,

ova vijest mi je toliko važna da pišem drugi post u danu. Najavljen je jesenski Cro A Porter, 18. po redu i ovog puta pod pokroviteljstvom HTC-a pod sloganom NEW LOOK. CAP trajat će od 22.-24.09.2011. i održat će se na provjerenoj lokaciji u West Gate-u. Ne mogu vam objasniti uzbuđenje koje osjećam te se nadam kako će mi baš ovaj CAP biti poseban - za detalje pratite i dalje moj blog.


Voli vas vaša uzbuđena Trendy White :*

četvrtak, 18. kolovoza 2011.

ELF kozmetika, Asos i Lite

Dragi moji,

jučer mi je blogger odbijao poslušnost i koliko god da sam ga molila nije mi dao da objavim post :(
To ćemo sad ispraviti!

Asos

Hajdmo malo o shoppingu - dugo nismo :) Stigla su mi jučer dva prstenčića koja sam naručila sa asosa na sniženju - po 2 i po 3 funte (s kuponom za popust). Mogu reći da su jako lijepi, pogotovo ovaj veliki zeleni kojeg mjerkam već neko vrijeme. Divan je..


Odmah moram reći mojoj dragoj silly kako ću je izluđivati kombinacijama ovog i svog drugog prstenja koje imam... I uživat ću u  tome jer me to zabavlja.. Sorry silly :)

Asos je u međuvremenu snizio cijene i drugog prstenja pa si malo pogledajte - svašta se zna tamo naći.. Upozorenje - opasno po novčanik! :)


ELF kozmetika

Iako je ovo "modni blog" dijelim s vama stvarčice i iz kozmetičkog svijeta jer za potpuni look trebate i to, zar ne? Pisala sam već o ELF kozmetici a sad su mi stigle stvarčice koje sam uzela za probu pa vam mogu napraviti i kratku recenzijicu. Naime, na ovoj stranici gotovo čega god se taknete košta 1,5 GBP :) A i poštarina je poštena - za 7 stvari samo 3,50 GBP. Cijene su smiješne. Tako sam si ja uzela po jednu stvar da malo isprobam i jako sam zadovoljna. Paketić je stigao kroz nekih 2 tjedna i proizvodi su zadovoljavajući. Kvalitetom bih ih usporedila s nekakvim Essenceom, ali zaista divno mirišu! Evo što sam uzela:


Četkice su prilično dobre, posebno ova malena za nanošenje korektora. Velikom za rumenilo nisam zadovoljna jer volim puno deblje četkice. Super je i ovaj mali balzam za usne - taman za torbicu, kao i olovkica za kožicu oko noktiju koja nema poseban miris. Jedva čekam probati matirajući finisher za nokte jer mi se od ovih sjajnih lakova više vrti u glavi. Javim rezultate. ;)
Uglavnom, curke, navalite jer kozmetika je zakon..

Lite by Chineze Dollar Store (wholesale-dress)

Znam da stalno rejvam o ovoj stranici al stvarno je fantastična.. Nema toga što kinez ne može sašiti ili napraviti za par dolara. Koliko god sam uvijek za kupovinu hrvatskog - moram reći nek mi se Hrvat javi kad napravi ovakve cipele pa ću ih doći kupiti.
Dakle, dame i gospodo: Lite by WSD

http://www.wholesale-dress.net/goods.php?id=1354079

Odlična cipela za 160 kuna. Udobne, mekane, stabilne, bez grešaka i bez tragova ljepljenja na što sam alergična.. Da ne spominjem kako si JF Lite ne bih nikad mogla priuštiti. I još da vam nešto šapnem - imaju ih i u drugim bojama i u verziji s čipkom <3 Ovo su cipele koje ili volite ili mrzite.. Znam to. Ja ih obožavam jer su groteskne. Odvratne u svojoj predivnosti..

http://www.wholesale-dress.net/lace-flowers-weaving-vamp-short-boots-black-g1368779.html
Navali narode.. Još malo pa nestalo.. :)

I jedna poruka za vas ovako rano ujutro od mene - pogledajte danas u nebo i nasmijte se suncu dok vas obasjava, zapjevajte neki ljetni hit, javite se nekoj frendici za kavu i odnesite joj neku čokoladicu. Ljudima koji vam nešto znače u životu to pokažite - sebe nećete oštetiti a možda nekom uljepšate dan!

Voli vas i ljubi vaša Trendy White :*

srijeda, 17. kolovoza 2011.

YSL na kineski način

Dragi moji,

opsesiju YSL prstenjem reciklirala sam kroz teme preko nekoliko puta. Mislim da vam već izlazi na uši. Najprije sam našla verziju na ebayu za 45$, pa za 35$ a na kraju sam dobila "dojavu" kako se da nabaviti za svega par dolara. To me oduševilo pa sam ih kupila odmah u svim bojama koje su imali.. :D

Danas su stigli i oduševljena sam:

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=260828030289&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649
Linkić je ispod slikice, a store nudi još puno ljepota pa ni to ne propustite.. :)
Ja sam prezadovoljna i jedva čekam da isfuram novo prstenje.. :) Slike uskoro.

Voli vas i ljubi baša Trendy White :*

ponedjeljak, 15. kolovoza 2011.

Three girls and a croco bag

Dragi moji,

bio je ovo baš vruć dan. Cijeli ponedjeljak mi je proletio po nekim kavama i druženjima pa sam imala osjećaj kao da je nedjelja. Zamislite moje iznenađenje kad sam konačno skužila zašto večeras nema Hitchcockovog filma Prozor u dvorište koji čekam tjedan dana :/

Da vas puno ne zamaram, evo slikica outfita s današnje zadnje cuge - obukla sam "lanvinušu" na Zarine hlače i sandale koje obožavam i croco clutch koji je ispunjenje svih mojih želja - idealne boje, veličine, mekoće,..

Hlače i sandale Zara, Torba i majica www.wholesale-dress.com, Prsten Asos, Prsten ptica Accessorize
Slikice su nešto lošije kvalitete jer su slikane pred večer i to iPhoneom :) Eto, htjela sam ovaj outfit podijeliti s vama ali i reći da ću uskoro biti slobodna od nekih obveza kao ova ptičica pa možda vidim i malo mora <3

Budite mi veseli i učinite nešto lijepo za nekog do koga vam je stalo..
Voli vas i ljubi vaša Trendy White :*