petak, 6. travnja 2012.

Adidas original - predstavljanje kolekcije Jeremy Scott


Adidas tim odlučio je pozvati blogere na predstavljanje nove kolekcije Jeremy Scott for Adidas S/S 2012 na naše svesrdno oduševljenje! Dino je bio dovoljno hrabar za isprobavanje tenisica s krilima, a osim njega i naša Megi odlučila se na skakanje s krilima po trampolinu - bili su baš simpatični!
Kolekcija vrvi ultra cool  detaljima poput zvjezdica i prugica, a osim basic linije koja doslovno nikad ne izlazi iz mode, od sada u Adidasovom dućanu u Bogovićevoj 1a možete kupovati i Jeremy Scoot kolekciju. Bacila sam oko na monokini koji će odlučno poslužiti za afterbeach partye ovo ljeto, ali i na nekoliko kožnih torbi. :)


Zaštitno lice kampanje je Luka Nižetić i moram priznati da mu uloga baš stoji! Evo i malo slikica s druženja :)


Drago mi je što nam se ovaj put pridružila i Andrea i što smo svi zajedno imali priliku prvi otkriti kolekciju. :)
Oduševilo me to što Adidas s ovom kolekcijom više ide u fashion smjeru nego u onom sportskom. Kući smo ponjeli Adidasove majice u mojoj omiljenoj (bijeloj) boji i listu želja za nadolazeće ljeto! Vraćam se po monokini i po nekoliko torbi, no ne vjerujem da ću se zaustaviti samo na tome. :)

Kisić svima  - Trendy White :*

utorak, 3. travnja 2012.

Illamasqua predstavila make up školu


Prošlog je tjedna Illamasqua u samom centru Zagreba na Cvjetnom trgu u svom dućanu predstavila make up školu. Osim visažistica koje su pokazale umijeće šminkanja na modelima, vidjeli smo i odlične uratke običnih curka - naših beauty blogerica koje koriste Illamasqua proizvode. Toplo preporučam da posjetite Illamasqua dućan i oboružate se lakovima za nokte, rumenilima, sjajilima i sjenilima u nevjerojatnim bojama koje će biti hit ovog ljeta. Proizvodi su odlično pigmentirani i sigurno vas neće iznevjeriti bilo da ih koristite kao dnevnu ili večernju šminku. Meni su zapeli za oko kričavi lakovi za nokte koje planiram kombinirati ovog ljeta - toksično zelena i žarko ružičasta!


Sve na jednom mjestu - ljeto, dođi, spremne smo :)

Voli vas Trendy White :*