utorak, 31. svibnja 2011.

Brdo nakita i jedna revija

Jučer sam bila jako vrijedna (iako me još čeka pospremanje ormara na koje se nikako ne mogu prisilit) i pospremila nakit kojeg je bilo po svuda! Znate onaj osjećaj kad se konačno uhvatite ovakvog zadatke i zapnete negdje na pola puta jer ste, u žaru borbe, pronašli neki komad na koji ste zaboravili, od kojeg ste se već davno oprostili jer je kao izgubljen ili koji sad prvi put vidite (!) među svojim stvarima (a zapravo je to bio neželjeni poklon koji je sad vrlo trendy i IN nakon 15 godina kad se moda vratila)?
E pa, tako nešto je mene jučer snašlo. Iako je zadatak naizgled bio vrlo priprost - razvrstaj nakit i posloži ga u kutiju - provela sam gotovo sat i pol kopajući po zaboravljenim stvarčicama, otpetljavajući brutalno sfuflane ogrlice (kak se to uopće dogodi od stajanja na polici? :o  ) i pospremajući to sve u kutiju za šminku koju sam odlučila žrtvovati i prenamijeniti radi lakšeg snalaženja.. Na kraju duge i teške borbe - evo rezultata :)

Sve sam na kraju ušuškala u koferčić i smjestila u kupaonicu na sigurno. :)

I na kraju da najavim reviju na koju idem večeras! Dobila sam poziv na reviju Goldenpointa na kojoj će biti predstavljena nova kolekcija kupaćih kostima. Nadam se da ću uspjeti nešto poslikati pa svakako svratite sutra da vidite kako sam se provela. <3
Ljubim vas :*

ponedjeljak, 30. svibnja 2011.

Zemljani tonovi i malo divljine

Ovih dana nosim samo neke vrišteće boje i to me pomalo umorilo. Ponekad se čovjek želi samo stopiti s prirodom, a ako još ima novu torbu koju želi isfurati jednadžba je vrlo jednostavna. Smirene sam tonove malo raspirila divljom mačkom na nogama, a torba je sjela kao točka na i. :)
Danas sam čula i neke lijepe vijesti (nadam se samo da će ispasti onako kako sam se nadala), a pozvana sam i na jednu reviju - no o tome sutra! U ovoj se kombinaciji osjećam pomalo kao buntovni dječarac; zato sam dodala sovicu na prst pa sam se osjećala opet sva svoja. Proći će još par mjeseci dok se ne vratim na 100% (jer više od toga ne ide) ali strpljiva sam, pozitivna.. Da ne duljim, evo moje prirodne kominacije s mačkom iz divljine:


Neću se ispričavati na lokaciji gdje je outfit slikan jer znate i sami da bih se slikala negdje drugdje da je to bilo moguće.. Ovih sam dana miljama daleko od prekrasnih građevina, prirode i krajolika. Na sreću, ako sve bude kako treba, za par mjeseci bit će sve po starom.. Ili po novom!
Ljubim vas :*

nedjelja, 29. svibnja 2011.

Kad nađeš zeleni zid

Zelena je moja najdraža boja. Ne samo da osjetim da miriše na travu, ne samo da me opušta, nego se i odlično slaže s mojom najdražom narančastom torbicom micom <3

Kad nađeš zeleni zid - slikaš se :)
Ljubim vas :*

subota, 28. svibnja 2011.

Trendy White facebook page

Dragi moji,

konačno sam i ja (na Ljupkin nagovor <3) napravila stranicu na Facebooku gdje od danas možete pratiti novosti na mom blogu. Ako me čitate kliknite Like pa ćemo se još više družiti. Linkić: Trendy White na Facebooku :)


Uskoro krećem i s nekim nagradama pa svakako pratite..
Ljubim vas :*

petak, 27. svibnja 2011.

Outfitovi za DFWZ i H&M Showroom

Dragi moji,

budući da sam ostala dužna fotke s DFWZ i H&M-a stavljam ih sad. Hvala puno Ani (psycho-couture.blogspot.com) i Maji (mollystylebook.blogspot.com) što su mi ustupile fotkice. :)

DFWZ


Ova fotka je s fashion.hr-a (cijeli članak naše drage Mile možete pročitati ovdje Mila za fashion.hr )
Izvor: www.fashion.hr

H&M


Žao mi je što nemam više slikica - but you get the picture :)
Ljubim vas :*

četvrtak, 26. svibnja 2011.

H&M Autumn/Winter 2011 Showroom III

I za sam kraj, pogledajte kako smo se zabavile i što sam dobila na poklon.. <3

 Ljupkin šeširić :)
 Malo klope :)
Onda je uslijedila i kavica da se malo slegnu dojmovi:

 Moj girl-crush <3
A na kavici smo otvorile poklončeke i ostale frapirane viđenim.. Pokloni su zaista divni i još su pomno birani i usklađeni bojama. Dobila sam ovo:


Naravno da se nisam slikala svojim fotićem :( Molim curke koje imaju još slika da mi ih pošalju na mail..
Ljubim vas :*

H&M Autumn/Winter 2011 Showroom II

U prvom sam postu pokazala žensku robicu i dodatke, a sada mali pregled krpica za naše muškarce. :)
Molim vas da obratite pozornost na krzneni prsluk za kojim moj kolega Nick (Body Language ) šizi :)

Bit će ovo baš topla jesen i zima za naše dečke.. ;)