srijeda, 29. veljače 2012.

Zašto su mladenke lude za Borisom Pavlinom

Dragi moji,

prije nego vam odam tajnu Pavlinove moči nad mladenkama, moram vam ispričati kako je do ove kavice i druženja zapravo došlo. Naime, veliki sam njegov obožavatelj i već neko vrijeme pokušavam doći u njegov showroom. Vrijeme je prolazilo, stvari su se izdogađale, susret se odgađao. Od kad sam prvi put prije nekoliko godina svratila u njegov showroom u Radićevoj (i zaljubila se na prvi pogled), mladi gospodin i njegov showroom preselili su u Mesničku ulicu. Prošle subote smo Ljupka i ja, nakon brojnih mailova i dogovora, konačno uspjele uhvatiti njegov slobodan termin. Treperile smo dva dana prije jer čovjek zaista nema priliku tako često sjesti na kavu s nekim kome se zaista divi - Ljupka s one stilističke strane, a ja.. Ah.. Ja s one strane koju svaka žena ima u sebi - ljubav prema lijepim haljinama za koje sam sigurna da su iz bajke. Uspostavilo se da nisu iz bajke. Naime, haljine dolaze direktno iz njegove glave. Ah, divote..


Obećala sam objasniti poveznicu mladenki i Borisa. :) Jesmo spremni? Dakle, osim što Boris šiva prekrasne haljine od kojih zastaje dah, osim što se svaka žena u njegovim kreacijama može osjećati samo kao princeza kakva i zaslužuje biti (barem na dan vjenčanja, ako ne i svaki dan), Pavlinove haljine šivaju se samo u jednom primjerku! Ne postoje dvije iste haljine.. E to se zove ekskluziva! Budući da sam i sama jednom bila mladenka, znam kako je to kad Bridezille napadaju - želiš da tvoja haljina bude samo tvoja, najljepša i jedinstvena. U tom slučaju ideš kod Pavlina. Haljine su lake kao pero, a izgledaju kao da su ih sivale vile. Boris nam je objasnio kako ipak nema posla s Bridezillama, već sa prekrasnim mladim damama koje dolaze po svoju haljinu o kakvoj sanjaju vjerojatno od djetinjstva. Rekao je i kako se većina njih vraća i po haljine za kumstvo ili pak šalju prijateljice k njemu jer su bile iznimno zadovoljne. Nije mu potrebna reklama, niti ja ovo pišem iz tog razloga, nego vam želim pokazati zašto sam toliko zaljubljena u njegov rad, zašto ne dišem ni trepćem dok se održava njegova revija i zašto su mi se do sad noge odsjecale u koljenima kad bih ga negdje ugledala.. Prava ona platonska ljubav u punom sjaju.. Drage mladenke, buduće mladenke i žene slabijeg srca - oprez - slijede slike! :)


Priznajte - jeste disale? Nisam ni mislila da jeste :) Imajte na umu kako je ovo samo tračak njegovog opusa. Cro A Porter je pred vratima, Boris radi punom parom i sprema dvadesetak haljina ako sam dobro zapamtila.. Druge tajne koje nam je rekao ne smijem vam otkriti, no vjerojatno hoću kad prođe CAP S/S 2012. Kavica je bila više nego zanimljiva, smijali smo se u glas i raspravljali o modnim eventima, domaćoj modnoj kritici i nedostatku iste, o kvazi novinarima, o inspiraciji i svemu onom što možete zamisliti da zanima dvije mlade blogerice.


Zaboravili smo pojesti pitu od jabuke u Velvetu pa smo već najavili novi susret.. Volim velvet..



Borisove kontakt informacije možete pronaći na njegovoj stranici www.borispavlin.com ali vam svakako predlažem da svratite u njegov showroom i nakratko oživite bajku zvanu Pavlin..



Voli vas i ljubi vaša Trendy White :*

subota, 25. veljače 2012.

Snimanje za Accessoires - preview


Dragi moji,

ovog smo petka, nakon pustošenja Accessoires dućana u Ilici, ponovo snimili kampanju za njihov brand u prostorima Cro A Portera u West Gateu. Stvarno je fora osjećaj naći se "iza scene". Prvo za što smo se zapikirali bio je štender s dizajnerskom robom zaostao od revija. Gledali smo, pipali materijale, isprobavali i glumili dive - ko djeca u slastičarnici! <3

Samo snimanje odradio je fantastični Jurica Sertić s kojim sam nekako na prvu kliknula. Nisam radila s puno fotografa, ali za Juricu mogu reći da stvarno daje odlične upute i izvlači najbolje iz mene u vidu poziranja (koje mi zaista ne ide nikako od ruke). Snimanje je bilo gotovo na 1,2,3.. Izmjenjivali smo kombinacije i redali se pred njegovim objektivom.

Ovo je samo mali preview koji je snimila Ana i kojoj se ovim putem zahvaljujem na fotkicama i na strpljenju! <3


Slike cijele kampanje stižu uskoro! So stay tuned :)

Posebna zahvala stranici www.mojsat.com na ustupanju satova za potrebe snimanja!

Jučer smo Ljupka i ja posjetile Borisa Pavlina pa sam poslikala malo njegov showroom i prekrasne haljine koje radi.. Pila se i kavica, razgovaralo se o inspiracijama, revijama, modnim eventima u Hrvatskoj i svemu onome što nas blogere zanima. Moj osvrt pročitajte sutra - a danas vam jedino mogu reći da postoji jako dobar razlog Zašto su mladenke lude za Pavlinom! A tko nije? <3

Dok pijem jutarnju kavicu i pišem ovo mogu vam samo reći kako je prekrasno vidjeti svitanje. Svako je drukčije, boje se preljevaju po nebu i divno je to kako je priroda čudesna u svojoj jednostavnosti.
Uzmite si vremena, udahnite, otpustite sav stres iz sebe. Nemojte toliko brinuti jer stvari uvijek nekako dođu na svoje. Naučite se kako od paničarenja nema ništa i kako se pozitivnim gledanjem na probleme može doći do jednostavnog riješenja koje je uvijek najbolje.. Želim vam ugodnu nedjelju i dan proveden u veselju kruga ljudi koje volite!

Voli vas vaša Trendy White :*

ponedjeljak, 20. veljače 2012.

BB - birthday and bowling


Dragi moji,

vikend je bio buran a budući da ne radim ne znam više ni koji je dan :) Na svu sreću pamtim datume, posebno rođendane, pa nisam zaboravila ni šogorov.. :) Baš smo se lijepo podružili, krknuli par torti i veseli otišli doma spavat nabrijani od silnog šećera!


Vidite i nove čizme, a bome i trudnu sekicu (nadam se da članovi uže obitelji ne dobivaju jačmenac hiihhi).


Jedna od torti koje smo umlatili :)

Negoooo, navečer je palo kuglanje ili Bowling u Arena centru. Oni koji ne kuglaju (poput mene) su smetali. Al bitno je da sudjeluješ.. :) Isprobala sam novi Maybelline 24 hours ruž za usne i baš sam zadovoljna njime. Lijepa nijansa, postojan je i ne ostavlja mrlje - dečki više nemaju razloga izmotavati se s ljubljenjem! ;)


Eto, super ekipa, super atmosfera - tople preporuke!

Nego, htjela sam vam se obratiti po još jednom pitanju. Iako vam se svima (ili većini) sviđa moja nova frizura, ima vas puno zbunjenih. Kako ne bih odgovarala svakome posebno napisat ću to ovdje i sada. Dakle, bolesna sam već neko vrijeme i tijekom liječenja otpala mi je gotovo sva kosa. U međuvremenu sam nosila periku kako ne bih bila ćelava. Sad kad je kosa narasla nemam potrebe za perikom, ali se zbog novih okolnosti pojavila potreba da imam jedan duži pramen koji nije estetske prirode nego ima svoju svrhu.
Kako se zbog tih novih okolnosti ne smijem farbati, kosa mi je u dvije boje. Eto, iz tog razloga sam nosila periku (vjerujte mi da nitko nije takav mazohist da nosi kacigu cijeli dan na glavi ispod koje mu je vruće i koja ga steže i trpiti poglede sažaljenja) i iz istih razloga sam pofarbana kako jesam, kosa mi je raznih duljina i nisam objavljivala ništa na svom blogu neko vrijeme.
U međuvremenu sam zavoljela novu frizuru za koju inače ne bih imala hrabrosti i sad sam sretna jer se osjećam nekako oslobođeno. Danas sam skuhala svoj prvi makrobiotički obrok i baš mi je super!

Nadam se da se sjetite s vremena na vrijeme reći ljudima koji vas vole koliko vam znače, jer nitko nije za uvijek i svaki dan je važan. Neka vam to proleti glavom idući put kad uzmete nekog zdravo za gotovo..

Voli vas i ljubi vaša Trendy White :*

četvrtak, 16. veljače 2012.

Lju rođendan Vol 1



Dragi moji,

danas je moja voljena Ljupka napunila 24 godinice :) Skladno društvo okupilo se tom prilikom u njenom stanu i utuklo jednu jumbo pizzu, malo kolača i cijeli sladoled.. Bilo je baš slatko! Ovaj post podijelit ću u 2 dijela jer očekujem još slika (blogeri vječno hodaju okolo s fotićima i slikaju sve živo pa imamo milijun slika), no danas zadovoljite znatiželju ovim što sam za danas priredila.. :)


Molim vas obratite pozornost kako je Dino uredio hlače i kako je uskladio boju čarapa s majicom i boju papuča sa blejzerom :) Osim toga, pogledajte i kako su Ljupka i Ana u crno-zlatnoj kombinaciji :)

Više slika s naše proslave uskoro, Ljupki želim još puno ovako veselih dana i što više naših druženja!
Voli vas i ljubi vaša Trendy White :*

ponedjeljak, 13. veljače 2012.

Boudoir čarape, Dior dudica i najava za CAP


Dragi moji,

danas vam sa zadovoljstvom predstavljam svoje nove Boudoir by Jadran čarape koje mi je poklonila moja mila Lju <3 Ove mašnice su preslatke i nadam se skorom lijepom vremenu kako bi ih mogla isfurati :)


Druga stvar koju vam želim pokazati je Baby Dior dudica koju sam kupila za sestrinu nerođenu kćerkicu. Naime, ja nemam djece a njoj je to prvo pa čekamo malu princezicu kao ozebli sunce.. :) Termin je za par tjedana a dudica je stigla točno na vrijeme.. S obzirom da će svi kupovati oblekicu i stvari potrebne za bebu, ja sam se odlučila za malo drukčiji poklon - čvrsto sam odlučila da Lota mora biti fashionable od samog rođenja.. Možete pričati da sam luda, jer tko kupuje Dior dude, ali se nadam da svi znate kako se raspametimo u blizini male djece :)


Eto, neki se rode sa srebrnom žlicom, a neki sa srebrnom Dior dudicom :)

I šećer na kraju - najavljen nam je novi Cro A Porter i to za 21.-24.03.2012. godine. Kad sam vidjela obavijest na facebooku stvarno me prošao val topline i sva sam zatitrala.. Nadam se da će dizajneri i ovog puta dati sve da nas ostave bez daha!

Slika je preuzeta sa facebooka i nemam veću, but you get the picture :)

Do idućeg posta želim vam mira i zadovoljstva s onim što imate, jer se ne radi o tome da dobijete ono što želite već da želite ono što imate.. <3

Voli vas i ljubi vaša Trendy White :*