nedjelja, 11. rujna 2011.

Blogerska kavica na Špici

Dragi moji,

pokušala sam organizirati blogersku kavicu no ideja nije baš pala na plodno tlo. Zapravo, može se reći kako u teoriji svi žele doći, no, istini za volju - to je neizvedivo jer svatko od nas ima svoje obveze, neki ljudi rade subotom, neki žive van Zagreba (ili na drugom kraju HR) i slično. U svakom slučaju, možda drugi put bude bolje i možda se uspijemo okupiti u većem broju, a za sad pogledajte kako sam se provela s dvije Ane i Katarinom.. :) Voljela bih reći da je bila ugodna subotnja kavica, ali ne mogu, jer smo se borile s nadglašavanjem buke koju su proizvodili (pretpostavljam) Bambi Molestersi (trebali bi se zvati Opći Molestersi jer su nas baš zlostavljali) i drugi ulični zabavljači, čekale smo kavu 20 minuta jer jedan konobar radi na terasi Maraskina (!) i bilo je stvarno vruće..Ono što je bilo super je društvo - upoznala sam Anu po prvi put, a s curama sam pretresla planove za jesen (čije ćete plodove uskoro moći vidjeti na našim blogovima). Eto i malo slikica:


Posebnu pusu šaljemo Ljupki koja nam nije mogla doći jer je u zadnji tren nešto iskrsnulo pa nam se ipak nije mogla pridružiti.. Sve ćemo to oprostiti kad izbaci novu liniju torbica <3 :)))

I još sam vam htjela reći jednu stvarčicu - vidim da vas je dosta zbunjeno po pitanju moje kose. Mislila sam da je dovoljno očito pa da nema potrebe za dodatni pojašnjenjima, no nekima i dalje nikako nije jasno o čemu se radi. Ovo nije moja kosa, radi se o perici i nosim je iz potrebe.

Nadam se da iskorištavate ove sunčane dane i da ćete ovu lijepu nedjelju provesti tamo gdje vam je najljepše s ljudima koji su vam najdraži. I ja idem raditi isto..

Voli vas i ljubi vaša Trendy White :*

Broj komentara: 28:

  1. Zavidim vam, lijepo vas je vidjeti ovako na okupu!
    Nažalost ipak nisam mogla doći, ali idući put ne propuštam nizašto! ;)

    OdgovoriIzbriši
  2. Baš ste mi zgodne sve :) Ja dolazim 19.09 na par dana u Zg i nadam se da ćemo s konačno upoznati tada :) pusu šaljem :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Uspela sam da primetim tvoje cipele, predobro ti stoje! Videla ih nedavno u Zari, ali nisam se usudila da ih probam, sad mi je krivo!:) Preslatke ste!

    OdgovoriIzbriši
  4. Vidis da su dobre fotkice :D
    Xoxo, K.

    OdgovoriIzbriši
  5. Slažem se sa sugarhoneybaby :)))))

    OdgovoriIzbriši
  6. joj sad mi je zao kaj nisam stigla al drugi put ziher. predivne stee :D

    OdgovoriIzbriši
  7. zgodne ste :)
    http://urbanprettygirl.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  8. izgledate divno! i neka, samo vi uzivajte :D :D pozdravi :D

    OdgovoriIzbriši
  9. Curke, nadam se da ste uživale!;)


    xoxo
    Antonia

    FASHION IMPERATIVE

    OdgovoriIzbriši
  10. ju! bas ste mi che che, dobro da nisam bila išla bi kuc bez cipela ;) predivne su! <3

    OdgovoriIzbriši
  11. Jedva cekam i ja na blogersku kavu! Slatke ste. Svidaju mi se cipele i naravno Lju torbak. Mint prekrasno.

    OdgovoriIzbriši
  12. Ljepotice <3 Šteta što nisam mogla doći, vidimo se uskoro :*

    OdgovoriIzbriši
  13. Super ste :D Javim se za kavicu u 10 mjesecu do tada sam razvučena na 12 starni :D

    OdgovoriIzbriši
  14. ako si modna blogerica onsa moras paziti i na svoj stil a ne staviti "satensku" majicu na pamucnu haljinicu dobro da ste sve sjedile pa se ne vide i vise kiksovi, ovo je uzas

    OdgovoriIzbriši
  15. Imam pamučnu majicu na pamučnu suknju. Nemam ni satensku majicu ni pamučnu haljinicu, možda da pogledaš bolje prije nego komentiraš. Hvala ti na komentaru i želim ti lijep dan

    OdgovoriIzbriši
  16. ajde molim te ak moze link na blog od ove cure sa šeširom nzm gdje da ga potražim, inače počela sam te pratit preko foruma i sad svaki dan visim tu, uvijek neš zanimljivo otkrijem :D iskreno, primjetila sam da je riječ o perici, ali sam se nadala da nije istina, baš mi je žao, puno sreće u liječenju, brz oporavak i puno zdravlja ti u budućnosti želim. cura s foruma, najvjerojatnije me ne znaš ;D

    OdgovoriIzbriši
  17. Divne ste curke, drago mi je da je blogerska scena sve življa:-)

    OdgovoriIzbriši
  18. Link na blog cure sa šeširom, odnosno Katarine je: www.fashiongossip.blogspot.com koji ona piše zajedno s Martinom. :) Cure su odlične, jedan od meni osobno najdražih blogova. :D
    I hvala za lijepe želje :)

    OdgovoriIzbriši
  19. Slatke ste cuke!!! Lijepa suknjica, lijepa boja!!

    OdgovoriIzbriši
  20. You all look great,:D

    Check out my blog if you have the time :D
    romwe-romwe.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  21. Nadam se da ćemo ponoviti kavicu, u nekom mirnijem okruženju, hahaha :)
    Xoxo, K.

    OdgovoriIzbriši