četvrtak, 8. rujna 2011.

Čast je biti nominiran..

Dragi moji,

danas me oduševio jedan članak na portalu krpa.hr. Naime, odlučili su napraviti nominacije za najbolje hrvatske blogere po raznim kategorijama. Moram se pohvaliti kako sam jedna od nominiranih i to u zaista lijepom društvu.. Uostalom, pogledajte sami:


Modni blogeri: Tko je nominiran?

1FCCBD4A-58F9-4128-BB37-88E8065A97BAwallpaper

Koga smo i u kojim kategorijama nominirali na imaginarnoj dodjeli hrvatskih blogerskih nagrada?

little_fashion_paradiseBlogerica koja bi mogla postati hrvatska Anna Wintour:


Bez puno razmišljanja, to je Ana koja stoji iza bloga Little Fashion Paradise. Iako ( zasad ) ne nosi Chanel kostimiće dosljedna je svom stilu, bavi se modnim novinarstvom još od fakulteta, a nedavno je postala i urednica rubrike Trend na Fashion.hr-u. Korak po korak…


guerillagirlBlogerica koja je modi rekla 'DA, dok nas smrt ne rastavi':


Slatku Ljupku vidimo kako privlači pažnju street style fotografa i kao baka od 85 godina. Osim što je njen studij usko vezan uz modu, Ljupka vodi i poznati blog GuerillaGirl na kojem nas iz dana u dan fascinira izvrsno upasiranim stylinzima. Ima i vlastitu liniju torbica - navodno su tražena roba.


trendywhiteBlogerica koja bi mogla otvoriti vlastitu fashion PR agenciju:


Trendy White Sonja na svojem bi blogu čitateljima lako mogla prodati sve – od životnog osiguranja do tenka. Uspješno nam prodaje Luku Grubišića, Envy Room, modne časopise i stvari s Private Sale-a, no nimalo nasrtljivo već simpatično i transparentno – baš kao što to radi pravi PR stručnjak.


passionBlogerica čiju bismo autobiografiju rado kupili:


O njoj smo već pisali i složili ste se da djevojka zna znanje.  Mlada menadžerica Katarina u slobodno vrijeme vodi blog La Passion Pour La Fashion, pomaže organizatoricama ZG Fashion Weeka i prijateljuje s Yvanom Rodicem i Alex Dojčinović. Jesmo li spomenuli da je nakon studija radila za Ralpha Laurena?


maybeBlogerica koju bi uskoro mogli zatrpati sponzori:


Maybe's new start s velikim entuzijazmom snima make up tutorijale i za to koristi svima pristupačnu šminku iz drogerija ili s neta. Kako je jedna od rijetkih potpuno predanih beauty blogerica, uskoro bi se mogla naći zatrpana sponzorskim ponudama i ugovorima. Onaj iz P&G-ja već je stigao…


pileofstyleBlogerica kojoj svi pomalo zavidimo:


Tek je navršila 18 i voli kombinirati skupocjene komade s  Topshopom ili H&M-om.  Zbog  godina i sadržaja ormara ( u kojem se, između ostalog, nalaze YSL, Mulberry i Birkinica ) Izabela nas najviše podsjeća na poznatu svjetsku blogericu Sea of shoes. Mamu u njenom slučaju mijenja Izabelin dečko.



mirnahBlogerica koju bismo bez promišljanja zaposlili na Krpi:


Ovo je ustvari bila sugestija naše čitateljice, no moramo se složiti. Uživajući u istraživanju mode, Mirna aka Killinhoes aka Mirnah u svojim Krpa blogovima pridaje pažnju temama i osobama koje zapostavljaju domaći mediji, dok na svojoj drugoj adresi posta inspirativne fashion fotografije.


gypsygardensBlogerica koja je dobila 5+ i pohvalnicu iz kolegija Glam for less:


Gypsy Gardens je nedavno napisala kako vodi blog zbog radovanja svakoj stvarčici koju si uspije priuštiti usprkos skromnom budžetu. Ne nosi raskošne komade s kojih vrište etikete,  a robu kupuje u Stradivariusu, Bershki, H&M-u… I izgleda totalno svjetski, a po nama je najbolje odjevena blogerica.



styletonezagrebHrvatski Sartorialist:


Od trenutka pokretanja street style blog Style Tone Zagreb  posjećuje sve više ljudi. Nije ni čudno jer se Ivana oko istog neprestano trudi - što ažurnošću, što vremenom koje utroši kako bi pronašla onu pravu osobu na onom pravom mjestu. Puno smo pisali o njoj, naravno da je nominiramo…

 



theabsenceoflightDebitant godine:


Pratili smo njegove novinarske tekstove te rado pročitali osobne stavove koji su se nenamjerno potkradali u 'službene' forme. Bilo je i vrijeme da započne pisati blog, koji mu daje još više prostora za izlaganje svega što smatra inspirativnim. Počeo je u prosincu - provjerite The Absence Of Light.


Ovaj izbor nije temeljen na empirijskim dokazima i zasigurno postoji još mnogo, mnogo linkova koji vode na blogove jednako zanimljivih, možda dosad neotkrivenih domaćih blogera i blogerica. Koga biste vi nominirali?

Cijeli članak možete pročitati ovdje. I da, ako me netko zaista želi zaposliti kao PR-a u modi (ili kao bilo što u modi) - slobodno se javite.. :)))

E da, i blogerska kava na Cvjetnom u 11 stoji.. Tko dođe - vidimo se.. Tko ne - drugi put.. :) Javite se na mail za detaljnije dogovore..

Do novog outfit posta - ljubi vas Trendy White :*

Broj komentara: 15:

  1. Svaka cast. Pratim skoro sve ove blogove... Svi ste pobednici :)

    OdgovoriIzbriši
  2. čestitam svima :)
    http://urbanprettygirl.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  3. kako kuuuuul!!!
    bravo buduca PR/ice!:)))
    ma samo furaj, sjajna si!!!:)))

    OdgovoriIzbriši
  4. Cestitke! Bas je zanimljiv clanak, sve se slazem.

    OdgovoriIzbriši
  5. mene je ovo tako iznenadilo i razveselilo...
    čestitam! :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Odličan je tekst i mislim da su fakat svi spomenuti zavrijedili ono što o njima piše. :) Čestitam darling :*

    Da je barem kava sljedeći tjedan kad sam ja u Zg-u :(

    OdgovoriIzbriši
  7. Čestitaaaam!!! Izvrstan tekst, a i tebe su pogodili, hahaha :))))
    Xoxo, K.

    OdgovoriIzbriši
  8. blog kava jejj. srpske blogerice me tako inspiriraju sa svojim druženjima, i ljubomorna sam na njih! take divne i složne :) nadam se da će se odazvati dosta ljudi :) <3

    OdgovoriIzbriši
  9. Ne znam zasto ovdje nema beautyaddict.net :(

    OdgovoriIzbriši
  10. čestitam

    http://ijustlivemylifetothefullest.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  11. Kakvo je ovo lijepo iznenadjenje bilo... naravno, nakon pocetnog soka (barem mog:)) Cestitam ljube, i slazem se s Fashion Gossip :)
    :*

    OdgovoriIzbriši