ponedjeljak, 26. rujna 2011.

Dove Fashion.hr

 Dragi moji,

krajem ovog tjedna očekuje nas prva jesenska modna poslastica - počinje Dove Fashion.hr. Od 29.09. do 01.10. na Zagrebačkom će se velesajmu održati brojne revije naših poznatih dizajnera kao i sajam mode pod nazivom Fashion Industrija koji je zaživio prošle godine. Veselim se! :)

Budući da je ulaz na revije ograničen brojem pozivnica, potičem vas da posjetite barem sajam mode na kojem ćete moći kupiti dizajnerske komade po sniženim cijenama i vidjeti čime se to sve naši dizajneri bave. Najbolji način da se dočepate ulaznica za sajam mode je preko njihovog sponzora DM-a. Naime, kupnjom Perwolla u DM-u dobit ćete paket ulaznica za sajam mode i 20% popusta na kupovinu dizajnerskih komada na samom sajmu!


Vidimo se tamo?

Voli vas i ljubi vaša Trendy White :*

Broj komentara: 11:

  1. Ako sam u Zagrebu bilo bi kool prisustovati tomu :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Hvala za info, planiram ići, ali nisam znala za ovo preko DM-a :)

    OdgovoriIzbriši
  3. možeš mi, molim te, reći da li se sama prijaviš za akreditaciju/kartu za fashion showove poput Dove Fashion.hr-a ili te oni pozovu? I da li imaš kakav savjet kako dobiti karte za fashion show ili biti pozvan na event? i ja imam blog pa me zanima. :*

    OdgovoriIzbriši
  4. Idem na one evente i revije na koje me zovu, ne mozes se sam prijaviti za pozivnicu.. Nemam nikakav savjet osim da, ako vec imas blog, radis na njemu i ako bude dobar mozda i ti pocnes dobivati pozivnice na revije i evente..

    OdgovoriIzbriši
  5. Draga Trendy White imam jedno pitanje...u koliko sati počinju revije u petak??? čitateljica

    OdgovoriIzbriši
  6. Draga čitateljice, stvarno ne znam kad pocinju revije jer jos nisam pogledala program. Ipak, vjerujem da pocinju u 8 jer je to nekakav standard.;)

    OdgovoriIzbriši
  7. pervol je zakon, nadam se da će biti i fashion.hr :D <3 :*

    OdgovoriIzbriši
  8. Uživajte djevojke moje i budite stylish :) Velika pusa iz Zadra :*

    OdgovoriIzbriši
  9. Jedva čekam! I vidimo se, nadam se :)

    OdgovoriIzbriši