ponedjeljak, 10. listopada 2011.

Cromoda voli blogere

Dragi moji,

long time no see. Morat ćete mi oprostiti ovu indiskreciju jer mi se zaredalo red liječenja, red posla, red bolesti,.. Uglavnom - I'm back!
Ne znam jeste li proslavili četvrti rođendan Cromode zajedno sa mnom i ostalim blogericama, ali mogu vam reći da sam im osobno zaželjela sretan rođendan i poželjela im još mnogo takvih rođendana koje će provesti u suradnji s blogerima. ;) Cromoda je rođendan proslavila redizajnom za koji osobno mislim da je fantastičan i totalno moderan i predviđam im godine i godine uspješnog rada. :)


Povodom rođendana cromoda je predložila suradnju blogerica i dućana TopBRANDS koju sam vam najvila u prošlom postu, a sad vam donosim i rezultat te suradnje:


Osim ovog slikanja ostala sam oduševljena time što je cromoda posvetila blogerima cijelu jednu rubriku Blogomanija na kojoj se povlače i vrte novi postovi s modnih blogova. :)


Shvaćate sad na što mislim kad kažem da Cromoda voli blogere? :))))

Cro A Porter

Napokon je došla i jesen i 10. mjesec i napokon je vrijeme za dugoočekivani Cro A Porter <3
Najavu sam već napravila, znate gdje, kako i kada, al sad vam prenosim nešto što možda niste znali (jer niste fan CAP-a na Facebooku - i sram vas bilo što niste, c c c), a to je kako se dobro zabaviti i pritom osvojiti vrijedne nagrade. Naime kako biste osvojili kartu za CAP, HTC mobitel ili haljinu jednog od dizajnera sve što trebate napraviti je poslati sliku svog najboljeg stajlinga na e-mail adresu koju ćete naći na njihovom fan pageu. Sretno i neka najbolji stajling pobijedi!

A sad idem smišljat koji ću stajling poslati da pometem konkurenciju! Želim si neku novu haljinicu ali više od toga želim mogućnost za upoznavanje, slikanje i intervju s nekim našim dizajnerom (da, ovo je besraman apel na članove žiriji ove nagradne igre) :)))

Vooooli vas i ljubi vaša CAP ljubiteljica Trendy White :*

Broj komentara: 16:

  1. Preljepo izgledaš na sliku i čestitam :D

    OdgovoriIzbriši
  2. ti si najbolje ispala <3 ta jakna mi je divna divna! i ja sam ju skoro uzela za kombiniranje, ali onda sam vidjela ruski kutak pa sam odustala :D :*

    OdgovoriIzbriši
  3. Fenomenalan outfit :) Cekamo detaljan izvestaj sa CAP :)

    OdgovoriIzbriši
  4. I ja sam baš mislila poslati outfit, a vdjet ćemo :))
    i ti si tako dobro ispala na ovoj fotki, onak <333

    OdgovoriIzbriši
  5. Čestitke tebi i ostalim blogericama i CroModi! Meni se isto sviđa ova jakna <3
    Ja sam uploadala sliku i jedna sam od prvih 7 odabranih dobitnika i tako sam sretna! :D Stavi sliku i pometi konkurenciju, držim fige! ;)

    OdgovoriIzbriši
  6. još jednom, bravo za suradnju. super cute si ovdje, a kaj se tiče stylinga, ni ne sumnjam daš rasturit :)

    OdgovoriIzbriši
  7. bravo curke :) zgodne ste ispale jako jako
    http://urbanprettygirl.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  8. wooow! fakat si komad na fotki. super ti stoji nova zurkica (znam da je perika ;) ). siske ti bas lijepo istaknu lice. kiss

    OdgovoriIzbriši
  9. jakna je divna!

    my blog♥mfashionfreak

    Please follow me if you're not already. I'd love to get more followers! I'll follow you back.

    OdgovoriIzbriši
  10. Supr ste devojke!Bas ti je lepa slicica!:)
    Cekamo izvestaj sa CAP-a:)

    OdgovoriIzbriši
  11. Odlična kombinacija, ta jakna mi je super :) Jedva čekam CAP da vidim novosti

    http://littlefashioncat.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  12. hahaha ok glasat ćemo ako budeš tako dobra ,)
    čitala sam ovo u cromodi i iznenadila se brojem negativnih članaka,ne znam zašto ljudi troše svoje vrijeme u nešto što im nije uopće lijepo nit zaniljivo
    pa još to komentiraju
    koliko sam vidila slike tvoje i ostalih blogerica ova jakna je bila nešto najbolje u tom dučanu gdje ste birale odjeću i super izgledaš!:)

    http://babylovesfashion.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  13. stvarno si prelepo ispala!:) Savrsena fotka, i divna ti je jakna!:) Bravo!:)

    OdgovoriIzbriši
  14. draga, mene uzasno nervira kolicina filtera ili PS kroz koji su ti provukli sliku (napominjem da sam gledala tebe jer tebe i ljupku od ovih jedino "otvaram")
    ovdje na tvom blogu gledam tvoje fotke i nemam zamjerki, ako se i profiltriras povremeno, nhf sto se mene tice, ali ovo na cromodi je komotno moglo biti i nacrtano. a nema potrebe.

    OdgovoriIzbriši