utorak, 4. listopada 2011.

Dove Fashion.hr treća večer

Dragi moji,

neki dan sam vam prenjela svoje doživljaje s prve večeri Dove Fashion.hr-a. U petak zbog temperature na žalost nisam bila u mogućnosti prisustvovati revijama no u subotu sam išla i bolesna jer nisam mogla propustiti reviju eNVy rooma s torbama moje Ljupke. <3 Pa krenimo s revijama:

Branka Donassy


Uz najbolju volju da prihvatim ovakav koncept stvaralaštva i dalje ne shvaćam svrhu zamatanja ženske figure u oštra geometrijska tijela. Vrećaste oprave i baloneri oštrih rubova nisu "my cup of tea". S druge pak strane, znam jako puno djevojaka koje bi se savršeno pronašle u ovakvim komadima pa kao pravi trgovac u duši moram konstatirati kako u konačnici svaka roba ima svog kupca. Što se mene tiće, ovakvu odjeću mogu gledati samo kao instalaciju.

RIO COLLECTION by KLARIĆ i MRVOŠ


Klarić i Mrvoš pokazali su nam kako bi se poslovni mladi ljudi mogli oblačiti kad bi imali stila, novaca i želje za lijepim oblačenjem. Dobro, nitko ne želi svaki dan ići na posao u odijelu, ali sam sigurna da bi se svaka mlada žena voljela obući u krpice koje nam je predložio Zoran Mrvoš. Posebno su mi se svidjele smeđa i bijela haljinica, te smeđa jaknica i bijeli baloner kojem je Mrvoš dao skroz novi moment - pokazao je da baloner ne mora uvijek imati jednoredno kopčanje i dosadni remen, te da može iznenaditi i osvježiti kraćim rukavima. Oduševljena sam!


eNVy room




Uz mogućnost da me proglase pristranom moram iskazati svoje oduševljenje. Kao prvo, želim vam reći koliko sam ostala zapanjena kad me nazvao Vjeko i pitao što mislim o tome da on i Nikica koriste Ljupkine torbice na svojoj reviji! Znala sam da je to velika prilika za nju i da će biti presretna! Tako je i bilo..

Revija je bila odlična. Modni dvojac napravio je odmak od romantične heroine koja dočekuje svog princa koji je vodi na bal. Ovog puta eNVy žena je skratila haljinu, utegla se remenom, te obukla čak i hlače pa je sad spremna za osvajanje. Pistu su preuzele čipka i oslikana svila, a metri bogate svila ostali su rezervirani za vjenčanice.


<3
Additive Collection Arena add Galaš


Tko ne voli pleteninu? Kad krenu jesenski i zimski mjeseci sve bismo voljela imati jednog "Galaša" u ormaru. Odlična revija - kao i uvijek!


Squat


Kolege iz Slovenije pod nazivom Squat predstavile su se nečim što ja ponovo ne razumijem. Naime, zaista ne mogu ozbiljno shvatiti komad robe koji je apsolutno nenosiv. Shvaćam da je moda nekad takva, ali nemojte očekivati od mene da ću kupiti i zaviti se u klupko zamršene vune dok imam propuh na leđima. Optužite me da sam neobrazovana i da se ne razumijem i da ne znam što je umjetnost, ali ne možete me uvjeriti da je ovo nosivo - barem ne za mene. 


Martina Felja „Nas dvije“ za DOVE


Čast da zatvori ovogodišnji Dove Fashion.hr pripala je Martini Felji koja je poznate dame iz javnog života obukla u prozračne ljetne haljinice. Još jedna u nizu suradnji kojom se naglašava i promiče prirodna i neopterećena ženska ljepota - u svakom slučaju hvalevrijedna akcija. Haljine isto nisu bile loše. ;)


I za kraj malo slikica mene i mojih milih blogerica!



Konačno sam imala prigodu obući svoju ljubljenu eNVy room haljinicu! <3


Eto, Fashion.hr je završen. Sad se mogu počet opasno veseliti Cro A Porteru.. :)


Voli vas i ljubi vaša CAP ovisnica Trendy White :*

Broj komentara: 19:

  1. Crvena haljina i zelena duga suknja <3

    OdgovoriIzbriši
  2. bravo za ljupku! torbice su se stvarno odlično uklopile :D
    kaj se tiče ovih skulpturalnih oblika, moram reć da mi se sviđa, hehe, ja valjda pripradam u onu drugu kategoriju :d
    p.s. lijepa ti je haljinica, romantiš!

    OdgovoriIzbriši
  3. Galaš mi se jako sviđa! sve ste mi super slatke bile, vidjela sam i pročitala već dosta izvještaja i svaki je na svoju ruku drugačiji. Nadam se da ćeš brzo ozdraviti i vratiti se redovnom postovanju :D

    OdgovoriIzbriši
  4. Ti ovo odlično radiš! divne su kolekcije, oduševljena sam!:)

    OdgovoriIzbriši
  5. Envy room i Squat su mi najdrazi. Super su mi ove zelene pumps *__* Ooho, Ljupka :D Super izgledas!
    my blog♥mfashionfreak

    Please follow me if you're not already. I'd love to get more followers! I'll follow you back.

    OdgovoriIzbriši
  6. predivne ste mi sve <3 a pogotovo Lju torbice <3

    OdgovoriIzbriši
  7. Pa moda ne mora uvijek bit nosiva. Haute couture, jel'.
    Ali ovi pokušaji većine naših kreatora koji žele stvorit visoku modu su slabašni i izgledaju jeftino.

    OdgovoriIzbriši
  8. meni se sviđaju ti pokušaji high fashiona kod nas. neki to znaju provuć, neki ne, sve je do marketiga. vidjela sam te na after partyu drugi dan samo si prebrzo utekla, sutradan smo se svi našli na nekom pićencu nakon okruglog stola blogerica, next time then :) - blackie

    OdgovoriIzbriši
  9. jako nam se sviđa zelena suknja;)))

    OdgovoriIzbriši
  10. haljnica ti je krasna, i super ti stoji! :-)

    OdgovoriIzbriši
  11. super ste izgledale kao i uvijek!
    RIO mi je super revije bila i baš mi je drago za Ljupkicu!

    OdgovoriIzbriši
  12. Sviđaju mi se jako jako ljupkine tašne.
    Sa revije mi se najviše dopada mentol zelena maxi suknja.
    Kao i ova prva bež/oker kožna? haljinica. (Ili je neki ne priprodni materijal :)

    OdgovoriIzbriši
  13. Stvarno ti ide pr! :) Ja sam prvi put kod tebe vidjela Ljupkine torbe, i mislim da se to od tebe sirilo dalje po blogovima. I vidis kako je zavrsilo. Cestitke Ljupki, al i tebi jer zna se da proizvod bez dobre reklame bas i nema sanse. Trebala bi se baviti tako nekim poslom. POzzz!

    OdgovoriIzbriši
  14. Super ste izgledale sve tri! Tvoja haljinica je preslatka!
    Baš mi je žao da nisi bila na okruglom stolu pa te nismo uspjeli upoznati! :(
    Možda nekom drugom prilikom!

    OdgovoriIzbriši
  15. Bravo za Ljupku!Sve tri ste bile preslatke!Prelepa mi je tvoja haljinica:)

    OdgovoriIzbriši
  16. Fenomenalne slicice, bas je lepo videti nesto fascinirajuce sveze sa tih prostora...:) Ti odlicno izgledas, predivna haljinica!:)
    xoxo
    Jelena (glamfabchameleon.blogspot.com)

    OdgovoriIzbriši