ponedjeljak, 17. listopada 2011.

Moda i humanost na HTC Cro A Porteru by LukA Grubišić


Dragi moji,

budući da sam veliki zaljubljenik u životinje moram s vama podijeliti ovu informaciju. Naime, LukA Grubišić pridružio se prekrasnoj akciji za udomljavanje životinjica iz azila i za tu prigodu dizajnirao majice, bedževe i prstenje. Evo i službene objave:

I ove se godine nosi humanost
Westgate Shopping City i ove će sezone, u periodu od 20. do 22. listopada, postati središte hrvatske i regionalne modne scene, jer vrijeme je za 18. po redu Cro A Porter. LukA, Hippy Garden, Zigman, ELFS, Linea Exclusive, Boris Pavlin, Arileo, XD Xenia Design, Anamarija Asanović, Tomislav Bahorić, Andreja Bistričić, Jasmina Arnautović, Teo Perić & MAK, Etna Maar, Zoran Aragović, Ivan Mann ono su što publika nestrpljivo iščekuje iz sezone u sezonu.

Nakon uspješnog predstavljanja na proljetnom HTC Cro A Porteru, Sklonište za nezbrinute životinje Grada Zagreba i Nestlé Purina udružili su snage s poznatim hrvatskim dizajnerom Lukom Grubišićem i na jesenskom HTC Cro A Porteru zajedno predstavljaju modni projekt posvećen promociji udomljavanja napuštenih kućnih ljubimaca. U samo nekoliko sezona Luka se svojim radom i zrelom kreativnošću nametnuo kao ravnopravan član među tada već etabliranim imenima domaće modne scene.

Unatoč velikom poslu i pripremama za reviju, Luka je pronašao vremena za još jedan humanitarni angažman te podržao akciju udomljavanja napuštenih pasa iz azila Dumovec. Iz zajedničke suradnje proizašle su prepoznatljive i atraktivne majice zajedno s ogrlicama i prstenjem osmišljenima i izrađenima isključivo u svrhu promoviranja udomljavanja napuštenih kućnih ljubimaca. Dizajn i materijali dio su specifičnog prepoznatljivog Lukinog rukopisa, a ti isti predmeti bit će predstavljeni kao sastavni dio njegove revije na HTC Cro A Porteru. I Westgate Shopping City prepoznao je važnost ovog projekta i ustupio prostor gdje će na samom Cro A Porteru ovi dizajnerski predmeti biti dostupni na prodaju.

Cilj akcije je pomoći socijalizaciji i udomljavanju napuštenih životinja u azilu Dumovec. Luka, i sam vlasnik psa, velikodušno je ustupio mjesto pod reflektorima napuštenim kućnim ljubimcima, koji samo žele topli dom. Zauzvrat daju puno ljubavi. A Luka, azil Dumovec i Nestlé Purina poklanjaju originalne dizajnerske komade, jer udomitelji zaslužuju nagradu za plemeniti čin udomljavanja.

Moda se neprestano mijenja, ali humanost je uvijek in. Dizajn i kućni ljubimac su besplatni – iskustvo neprocjenjivo!



Ako ste u mogućnosti svakako se odazovite ovoj akciji i udomite jedno slatko biće koje će vam zauvijek biti zahvalno. Za uzvrat ćete dobit (osim beskrajne pseće ljubavi) i majicu, bedž ili prsten s Lukinim dizajnom! Win - win situacija, zar ne?

<3 TW

Broj komentara: 6:

  1. Akcija za sve pohvale!
    Da nemam već jedno čupavo stvorenje doma odmah bi se odazvala...

    OdgovoriIzbriši
  2. Pozz! :)

    dal se može kupiti majica ili slično, a novac uplatiti na račun azila?

    OdgovoriIzbriši
  3. super je akcija <3 sve za čukce, moje najbolje prijatelje!

    OdgovoriIzbriši
  4. Odlično! naravno da ću kupiti majicu i nakit! :)

    OdgovoriIzbriši
  5. web dizajn
    Also visit my homepage :: web dizajn

    OdgovoriIzbriši