srijeda, 2. studenoga 2011.

Boudoir kampanja Noble Leisurely

Dragi moji,

budući da sestre Moranu i Martinu ni ove sezone nismo vidjeli na Cro A Porteru moram priznati kako sam se osjećala zakinuta za svoj mali dio modnog svemira. Ipak, oduševila sam se kad je izašla njihova nova kampanja pod nazivom Noble Leisurely koju su snimile u krugu stručnih suradnika. Prekrasne fotke samo su vrh ledenog brijega - pogledajte samo fantastične kreacije kojima Boudoirke slave žensku putenost i ljepotu..


Modni studio Boudoir (Morana Saračević i Martina Čičko Karapetrić) u suradnji sa prestižnim timom suradnika ,snimio je kampanju za svoju najnoviju kolekciju pod nazivom "Noble Leisurely" .Fotografiju potpisuje Mladen Šarić,model je Nikolina Rak, make up artist Saša Joković,a za kosu se pobrinuo salon Ruža.
Boudoir je inspiriran ženom k oja višak svoga vremena provodi promišljajući u dokonosti, preispitujući smisao svog života i baveći se temama koje apstraktno poima.

Kad je i treći leptir sletio, njena koža osjetila je uskovitlani zrak. Prenula se iz svoje magličaste odsutnosti, primjetila da je dan na izmaku, a sva njena promišljanja nestala su sa zamahom krila leptira koji su, ne hajući za njenu melankoliju potražili novo savršeno spokojno mjesto. Pomilovala je rame, tražeći prah sa leptirovih krila i poželjela odletjeti.

Photo Mladen Šarić,clothes Morana Saračević & Martina Čičko Karapetrić,model Nikolina Rak,make up Saša Joković,photography assistant Maja Kljaić,hair Salon Ruža

Prekrasno, zar ne? :)
Voli vas TW :*

Broj komentara: 18:

  1. ti baš moraš pisati o svemu o čem piše i Ljupka ...

    OdgovoriIzbriši
  2. pala sam na guzicu kad sam vidjela ove fotke, savršeno :)

    OdgovoriIzbriši
  3. predivne haljine, .. baš čarobno :)

    OdgovoriIzbriši
  4. prelijepo i baš izgleda svjetski! :)

    OdgovoriIzbriši
  5. hvala Sonja :D

    i svima na lijepim komentarima:))

    OdgovoriIzbriši
  6. Divno! Odusevljena sam fotografijama!

    OdgovoriIzbriši
  7. Jooooj Nikolinica je tu!!! Osim što je predivna ima tu neku svoju crtu osobnosti koja je neodoljiva, svaki me put raznježi kad ju sretnem i vidim na netu po editorijalima :) Šibenčanke ftw :DDD

    OdgovoriIzbriši
  8. pošli su i naši dizajneri napokon sa odličnim koampanjama!divne su im slike!!

    OdgovoriIzbriši
  9. da li je ovaj blog jos uvijek aktivan?

    OdgovoriIzbriši
  10. Je, aktivan je. Cim se dokopam laptopa moci cu opet svakodnevno postati - tehnicki problemi :/

    OdgovoriIzbriši
  11. uvijek bajkovite, obozavam ove dvije lijepe seke:)
    :**

    OdgovoriIzbriši