ponedjeljak, 28. studenoga 2011.

Little things make me smile

Dragi moji,

danas bih s vama podijelila par stvari koje su me razveselile ovih dana. Ne mogu reći da mi je u zadnje vrijeme život nešto divlje uzbudljiv, ali jako dobro znam da je ponekad bolje da je sve mirno. :)
Uglavnom, za vrijeme jesenskog Cro A Portera LukA Grubušić odradio je suradnju sa Purinom i azilom za peseke Dumovec (pisala sam vam već o tome) i tom prilikom su za udomljavanje pasa udomitelje darivali majicama. Osim majica, Luka je dizajnirao i nakit te je sve to ukomponirao u svoju reviju. Budući da nam dolazi zima i životinjice će biti vani na hladnoći, apeliram na vas da nađete malo mjesta za njih u svojem domu i u svojim srcima. Posjetite Dumovec i odaberite svog novog najboljeg prijatelja te ga povedite kući - vjerujte mi, takvo poštovanje i ljubav kao što je pseća još niste doživjeli. Ako niste u mogućnosti uzeti životinju onda makar donirajte koju kunu, pomoći ćete i osjećat ćete se dobro!


Samo jedan mali prijedlog - za sve one koji vole životinje a ne mogu pomoći na drugi način, ovo je idealan Božićni poklon. Osobno bih bila presretna da znam da je netko donirao u ovakvu svrhu u moje ime <3

Druga stvarčica koja mi je ovih dana izmamila osmijeh na lice jesu nove Bronx gležnjače. Te sam čizmice gledala prije nekih 2 godine u Transportu i na kraju ih nisam kupila jer bi mi to bile već druge čizme te godine. Naravno, rasprodale su se u trenu a ja ih nikad nisam preboljela jer su imale sve kvalitete koje ja kod cipele poštujem - bile su kožne, imale su platformu i ogromnu petu! Ljubav na prvi pogled - a prave ljubavi nikad ne umiru. Da skratim priču, pronašla sam ih nakon 2 godine u Roses outletu u pola cijene i to samo u mojem broju (hvala ti Bože što imam malu nožicu)!

U njima sam visoka 173, nije loše ha? :)

I sad ono od čega moje malo srčeko zatitra - nova torbica! Svaka torba mi je draga na svoj način, ali ova nova mi je posebna jer sam je dobila na poklon od jedne zaista iznimne i drage mi osobice koja me darivala od srca. Torbica je tako slatka i efektna da je nije moguće ne zamijetiti - uostalom prosudite sami :)

Ono što je najbolje kod poklona je osjećaj. Nije važno o čemu se radi, koliko to vrijedi  i kakvo je - važan je onaj osjećaj koji vas obuzme kad znate da je nekome stalo do vas dovoljno da misli na vas i dok niste uz njega. I zato: pusa za S. <3 :*

I za kraj još jedna najava:
naš dragi Ivan Alduk opet nas časti dizajnerskim komadom uz kupnju 2 Dove proizvoda. Zadnju put skupljala sam narukvice, a ovog puta možete se ogrebati za torbice. Trkom do DM-a po svoj primjerak jer akcija traje do kraja studenog!



Nadam se da sam barem jedno rečenicom izvukla osmijeh na vaše lice. Ovo su male stvari koje mene vesele - koje su vaše? Javite mi pa ćemo im se veseliti zajedno!

Ljubi vas vaša Trendy White :*
-

Broj komentara: 15:

  1. Čizmice su vauuuu :))) i sviđaju mi se Alduk torbice, nisam znala za akciju ;) hvala na info :* p.s. imaš mail :p

    OdgovoriIzbriši
  2. prekrasne čizmice :) moram skoknut po torbicu :)

    :*

    OdgovoriIzbriši
  3. Čizme su stvarno za poželjeti <3 a torbica *_* obožavam tu boju :)

    OdgovoriIzbriši
  4. nisam znala za dove akciju!
    gležnjače su super!!!!

    OdgovoriIzbriši
  5. čizmice izgledaju jako opasno i samouvjereno. bas mi se svidaju. :)

    OdgovoriIzbriši
  6. torbica i cizme su stverno boli glava

    OdgovoriIzbriši
  7. Odlična akcija, definitivno ću donirati u ime svog Papija!
    Lijepo napisano!

    La Kat

    OdgovoriIzbriši
  8. bravo za čizmice :D
    nisam se uključila u ovu akciju, još, ali budem :) imam i plan kad mi mala naraste, obećala sam joj psa i to će sigurno biti udomljea životinjica :)
    pusu imaš veliku, i javi se za kavu :)))

    OdgovoriIzbriši
  9. keep it up girl! super su mi ovakve stvari, podsjete me da još ima dobrote u ljudima i da im je stalo <3

    OdgovoriIzbriši