petak, 25. studenoga 2011.

Zigman majice


Dragi moji,

u ponedjeljak sam provela fantastičnu večer sa kolegama i kolegicama blogerima na otvorenju novog Accessoires dućana na Ilici od čije će vam se ponude doslovno zavrtiti u glavi. :) Tamo ima takvo mnošto dodataka po sasvim prihvatljivim cijenama da sam sigurna da si svatko od nas tamo nešto može pronaći. Osim pidžamice sa likom preslatke svinjice u oko su mi upale Zigmanove majice. <3 Stvarno volim takve stvarčice jer se odlično kombiniraju, a za mene su to neki basic komadi koji mi podignu svaku kombinaciju. Bila sam te sreće da kući ponesem majicu sa Zigmanovim potpisom i likom Amy Winehouse! Danas sam je prvi put isfurala na traperice, gležnjače i plavi sako i mogu vam reći da majica zaista privlači poglede.. :)
Osim majice koja je stvarno trendy, pakiranje u kojem se ona nalazi daje još jedan bod na cjelokupni dojam. Majica je pakirana u limenoj kutiji koja u meni budi potrebu za kolekcioniranjem takvog primjerka. Naime, osim lika Amy, Juraj Zigman nam je oslikao i Audrey Hepburn, Marilyn Monroe te jednu djevojku s njegove vrlo uspješne zadnje revije. Svaka je posebna na svoj način, a ja ću udovoljiti svojoj želji i nabaviti od svake majice po jedan prijerak. Voljela bih kad bi se u idućoj kolekciji našla i Severina - Zigi ovo je mali hint :)))


Majice možete kupiti po odličnoj cijeni od samo 150 kuna u Accessoiresu! Mala napomena i savjet - uzmite broj veću majicu jer su dosta uske :) Dragi dečki - mala ptičica mi je rekla kako će uskoro u ponudi biti majice i za muškarce - isti uzorak samo majice neće biti strukirane.. :)

I za kraj mala slikica veselog društva blogera - tu je, osim Ljupke i Ane, i naš novi bloger Dino čiji blog svakako posjetite jer je on naša nova blogerska nada: style-brick-road


P.S. Hvala svima na mailovima podrške - jako to cijenim! Zbog nekih osobnih događaja u životu, ali i posla, nisam u mogućnosti postati svaki dan. To naravno ne znači da se blogom više ne bavim i da se neću truditi biti redovitija u periodu koji slijedi. :)
Danas me jako obradovala Zigmanova majica koju sam obukla jer sam osjetila što to znači opet se veseliti malim stvarima u životu. Nemojte nikad zaboraviti da je najveća sreća biti voljen i imati nekoga kome je stalo do vas i onda kad vama nije.  

Voli vas vaša Trendy White :*

Broj komentara: 17:

  1. tekst je predivan. pogotovo zadnji dio. ;)

    a majica je med medeni!

    OdgovoriIzbriši
  2. drž se :)
    fora majica
    http://urbanprettygirl.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  3. fora mu je blogić!jedva čekam da odem tamo SVE SVE SVE isprobati, baš se radujem!!!

    OdgovoriIzbriši
  4. Nacrtao je i Severinu :) http://photos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/383240_10150441511002053_17098072052_10501203_1145686139_a.jpg

    Drzi se i sretno! ;)

    OdgovoriIzbriši
  5. ;) Al nije ju stavio na majicu :) I hvala :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Divne su majice a i vaše društvo :) Dino je baš simpa ;)) Ja bi Audrey majicu, znači trk u Accessoires kad budem u Zg :) Drži se draga, pusa ;)

    OdgovoriIzbriši
  7. bas mi je dobra ta :) jedva cekam da vidim kako ces ju kombinirati!

    OdgovoriIzbriši
  8. Vas cetvoro ste objasnili! Sve pohvale za outfite.

    OdgovoriIzbriši
  9. Divne su majice i baš si želim onu s Audrey! :)
    Drži se :*

    OdgovoriIzbriši
  10. hvala ti puno sonja! :D

    i hvala svima na komplimentima! :D

    drž' se honey! <3

    x's

    OdgovoriIzbriši
  11. Majica je odlicna!

    Svi zainteresirani za SHS, Forever 21i H&M, posjetite nas na adresi: http://www.facebook.com/profile.php?id=100003177679941.

    OdgovoriIzbriši
  12. zadnja rečenica je za pamćenje....treba se toga moći sjetiti <3

    OdgovoriIzbriši
  13. Mica, baš me dirnulo u srce, onak dobro, zadnja rečenica. Zaista je tako <33

    OdgovoriIzbriši
  14. Bas dobra majica!
    A sto se tice poslednje recenice-bas je tako :)

    OdgovoriIzbriši