ponedjeljak, 20. veljače 2012.

BB - birthday and bowling


Dragi moji,

vikend je bio buran a budući da ne radim ne znam više ni koji je dan :) Na svu sreću pamtim datume, posebno rođendane, pa nisam zaboravila ni šogorov.. :) Baš smo se lijepo podružili, krknuli par torti i veseli otišli doma spavat nabrijani od silnog šećera!


Vidite i nove čizme, a bome i trudnu sekicu (nadam se da članovi uže obitelji ne dobivaju jačmenac hiihhi).


Jedna od torti koje smo umlatili :)

Negoooo, navečer je palo kuglanje ili Bowling u Arena centru. Oni koji ne kuglaju (poput mene) su smetali. Al bitno je da sudjeluješ.. :) Isprobala sam novi Maybelline 24 hours ruž za usne i baš sam zadovoljna njime. Lijepa nijansa, postojan je i ne ostavlja mrlje - dečki više nemaju razloga izmotavati se s ljubljenjem! ;)


Eto, super ekipa, super atmosfera - tople preporuke!

Nego, htjela sam vam se obratiti po još jednom pitanju. Iako vam se svima (ili većini) sviđa moja nova frizura, ima vas puno zbunjenih. Kako ne bih odgovarala svakome posebno napisat ću to ovdje i sada. Dakle, bolesna sam već neko vrijeme i tijekom liječenja otpala mi je gotovo sva kosa. U međuvremenu sam nosila periku kako ne bih bila ćelava. Sad kad je kosa narasla nemam potrebe za perikom, ali se zbog novih okolnosti pojavila potreba da imam jedan duži pramen koji nije estetske prirode nego ima svoju svrhu.
Kako se zbog tih novih okolnosti ne smijem farbati, kosa mi je u dvije boje. Eto, iz tog razloga sam nosila periku (vjerujte mi da nitko nije takav mazohist da nosi kacigu cijeli dan na glavi ispod koje mu je vruće i koja ga steže i trpiti poglede sažaljenja) i iz istih razloga sam pofarbana kako jesam, kosa mi je raznih duljina i nisam objavljivala ništa na svom blogu neko vrijeme.
U međuvremenu sam zavoljela novu frizuru za koju inače ne bih imala hrabrosti i sad sam sretna jer se osjećam nekako oslobođeno. Danas sam skuhala svoj prvi makrobiotički obrok i baš mi je super!

Nadam se da se sjetite s vremena na vrijeme reći ljudima koji vas vole koliko vam znače, jer nitko nije za uvijek i svaki dan je važan. Neka vam to proleti glavom idući put kad uzmete nekog zdravo za gotovo..

Voli vas i ljubi vaša Trendy White :*

Broj komentara: 19:

  1. zurkica ti je zaaakon! prekrasna i divno ti stoji ta šminkersko - alternativna frizura :D čak si me ohrabrila da i ja napravim nešto divlje sa kosom :DDDD jedan je život, jel tako :D

    OdgovoriIzbriši
  2. češće nosi ruž. sviđa mi se kako ti stoji, šminkaš se jednostavno pa mi te baš nekako digne i osvježi. čizme mi se baš i ne sviđaju jer nisam fan tih preko koljena.
    baš si zgodno ispala na prvoj fotki.

    OdgovoriIzbriši
  3. Tvoja iskrenost, energija, karizma i snaga inspiriraju me svakodnevno, nevjerojatna si <3 <3 <3

    OdgovoriIzbriši
  4. pankerice jedna! :) super ti stoje te seksi čizme i taj seksi crveni ruž! (sako je predivan!!!)

    OdgovoriIzbriši
  5. btw napisi nam neke recepte da i mi možemo fino i zdravo papati <3

    OdgovoriIzbriši
  6. Meni si ti super sa tom frizuricom..neobicno i nesvakidasnje :)
    Nadam se da ces brzo ozdraviti ;)

    Pozdrav :)

    OdgovoriIzbriši
  7. jako mi je žao da to čujem, obožavam tvoj blog stvarno dugo već i nadam se da ću te i dalje čitati i da nećeš imati većih problema.pusa i čuvaj se!

    http://babylovesfashion.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  8. Moram priznati da sam se baš pitala otkud ideja za frizuru. Pratim te tek par mjeseci (iako baš ne komentiram) i djelovala si mi plaho, pa me iznenadio odabir frizure, ali i oduševio jer ti zaista odlično stoji... :-))
    Samo hrabro naprijed :*

    OdgovoriIzbriši
  9. Lijepo ti stoji nova zurka!

    Puno te volim i ljubim, predivno pozitivna osobice!

    :*****

    Bogomoljka

    OdgovoriIzbriši
  10. Kuglanje je super stvar! A tvoj sako mi je <3 <3

    posjeti malo moj blog ako imaš vremena. Pokušavam ga pokrenuti, ali ne ide :(

    xx
    A.

    OdgovoriIzbriši
  11. ti si jedan keksi komad. i točka sjaji sreća neka iz tebe <3

    OdgovoriIzbriši
  12. Trendy, imas lijepu facu tako da ti frizurica odlicno stoji. Meni ne bi, znam to LOL. I slazem se s komentarom iznad mojega, jako mi se svidja sto si pozitivna. Nekada covjek ne zna sto ima dok to ne izgubi. Od tad gleda pomalo drugacije na svijet okos ebe. :)
    S

    OdgovoriIzbriši
  13. Ti si tako jedna divno pozitivna osoba da me posramiš kad brijem o glupim problemim i zaboravim na ono bitno.

    Zurka ti super stoji i samo postaj nove postove jer mi gladno čekamo :)

    OdgovoriIzbriši
  14. Budući da sam i sama prošla neke zdravstvene komplikacije, ono što je mene spasilo od puno gorih stvari je bila pozitiva i optimizam u životu! A to vidim u tebi isto! Divna si! Frizura je mrak i stvarno ti dobro stoji! :*

    OdgovoriIzbriši