subota, 25. veljače 2012.

Snimanje za Accessoires - preview


Dragi moji,

ovog smo petka, nakon pustošenja Accessoires dućana u Ilici, ponovo snimili kampanju za njihov brand u prostorima Cro A Portera u West Gateu. Stvarno je fora osjećaj naći se "iza scene". Prvo za što smo se zapikirali bio je štender s dizajnerskom robom zaostao od revija. Gledali smo, pipali materijale, isprobavali i glumili dive - ko djeca u slastičarnici! <3

Samo snimanje odradio je fantastični Jurica Sertić s kojim sam nekako na prvu kliknula. Nisam radila s puno fotografa, ali za Juricu mogu reći da stvarno daje odlične upute i izvlači najbolje iz mene u vidu poziranja (koje mi zaista ne ide nikako od ruke). Snimanje je bilo gotovo na 1,2,3.. Izmjenjivali smo kombinacije i redali se pred njegovim objektivom.

Ovo je samo mali preview koji je snimila Ana i kojoj se ovim putem zahvaljujem na fotkicama i na strpljenju! <3


Slike cijele kampanje stižu uskoro! So stay tuned :)

Posebna zahvala stranici www.mojsat.com na ustupanju satova za potrebe snimanja!

Jučer smo Ljupka i ja posjetile Borisa Pavlina pa sam poslikala malo njegov showroom i prekrasne haljine koje radi.. Pila se i kavica, razgovaralo se o inspiracijama, revijama, modnim eventima u Hrvatskoj i svemu onome što nas blogere zanima. Moj osvrt pročitajte sutra - a danas vam jedino mogu reći da postoji jako dobar razlog Zašto su mladenke lude za Pavlinom! A tko nije? <3

Dok pijem jutarnju kavicu i pišem ovo mogu vam samo reći kako je prekrasno vidjeti svitanje. Svako je drukčije, boje se preljevaju po nebu i divno je to kako je priroda čudesna u svojoj jednostavnosti.
Uzmite si vremena, udahnite, otpustite sav stres iz sebe. Nemojte toliko brinuti jer stvari uvijek nekako dođu na svoje. Naučite se kako od paničarenja nema ništa i kako se pozitivnim gledanjem na probleme može doći do jednostavnog riješenja koje je uvijek najbolje.. Želim vam ugodnu nedjelju i dan proveden u veselju kruga ljudi koje volite!

Voli vas vaša Trendy White :*

Broj komentara: 17:

  1. Imam ovakav crveni remen i mogu priznati da sam jako zadovoljna s njim, zaista je efektan i ide uz hrpu odjevnih kombinacija...
    što se tiče svitanja i ranog jutra, slažem se s tobom, osjećaj je predivan, kao i prizor, ptičice koje cvrkuću,sve odiše nekom mirnoćom i harmonijom. divno :))

    OdgovoriIzbriši
  2. Sonja, u današnjem svijetu, pogotovo u ovom trenutnku krize i neizvjesnosti čovjek lako izgubi svijest o vrijednom i dobrom - hvala ti na lijepom i atmosferičnom tekstiću na kraju posta.

    OdgovoriIzbriši
  3. <3 zadnji pasus <3 to je to..
    a ti si mi bila legendarna s tim remenjem :D

    OdgovoriIzbriši
  4. tvoj blejzer mi je odličan i satići su divni!

    OdgovoriIzbriši
  5. jedva cekam zvanicne fotke :)
    super mi je ideja ta sa slikanjem za Accessoires

    OdgovoriIzbriši
  6. prekrasna si!!! A pavlin report željno iščekujem <3

    OdgovoriIzbriši
  7. Baš ste mi simpa svi :D jedva čekam fotke sa snimanja :)

    OdgovoriIzbriši
  8. Baš ste super svi! :)
    jedino tvoj friz nikako ne mogu prožvakati :( imala si krasnu kosu prije...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. žena je (bila) teško bolesna, daj sjašite više s takvim komentarima u vezi frizure!!!

      Izbriši
  9. Bok! ..evo čitam tvoj blog neko kraće vrijeme i samo ti želim reći da ostaneš i dalje tako lijepa, vesela, vedra i hrabra djevojka. Zbilja zračiš optimizmom i vedrim duhom i želim ti brrrrrz oporavak. ps: zurka je odlična! ;)

    OdgovoriIzbriši
  10. Super su mi vaše kampanje za Accesssories - masu stvari na vama curama mi se sviđa i onda kada dođem u ducan ne mogu ništa naći.

    OdgovoriIzbriši
  11. super su mi satići :D jedva čekam post borisa pavlina :D

    OdgovoriIzbriši