srijeda, 29. veljače 2012.

Zašto su mladenke lude za Borisom Pavlinom

Dragi moji,

prije nego vam odam tajnu Pavlinove moči nad mladenkama, moram vam ispričati kako je do ove kavice i druženja zapravo došlo. Naime, veliki sam njegov obožavatelj i već neko vrijeme pokušavam doći u njegov showroom. Vrijeme je prolazilo, stvari su se izdogađale, susret se odgađao. Od kad sam prvi put prije nekoliko godina svratila u njegov showroom u Radićevoj (i zaljubila se na prvi pogled), mladi gospodin i njegov showroom preselili su u Mesničku ulicu. Prošle subote smo Ljupka i ja, nakon brojnih mailova i dogovora, konačno uspjele uhvatiti njegov slobodan termin. Treperile smo dva dana prije jer čovjek zaista nema priliku tako često sjesti na kavu s nekim kome se zaista divi - Ljupka s one stilističke strane, a ja.. Ah.. Ja s one strane koju svaka žena ima u sebi - ljubav prema lijepim haljinama za koje sam sigurna da su iz bajke. Uspostavilo se da nisu iz bajke. Naime, haljine dolaze direktno iz njegove glave. Ah, divote..


Obećala sam objasniti poveznicu mladenki i Borisa. :) Jesmo spremni? Dakle, osim što Boris šiva prekrasne haljine od kojih zastaje dah, osim što se svaka žena u njegovim kreacijama može osjećati samo kao princeza kakva i zaslužuje biti (barem na dan vjenčanja, ako ne i svaki dan), Pavlinove haljine šivaju se samo u jednom primjerku! Ne postoje dvije iste haljine.. E to se zove ekskluziva! Budući da sam i sama jednom bila mladenka, znam kako je to kad Bridezille napadaju - želiš da tvoja haljina bude samo tvoja, najljepša i jedinstvena. U tom slučaju ideš kod Pavlina. Haljine su lake kao pero, a izgledaju kao da su ih sivale vile. Boris nam je objasnio kako ipak nema posla s Bridezillama, već sa prekrasnim mladim damama koje dolaze po svoju haljinu o kakvoj sanjaju vjerojatno od djetinjstva. Rekao je i kako se većina njih vraća i po haljine za kumstvo ili pak šalju prijateljice k njemu jer su bile iznimno zadovoljne. Nije mu potrebna reklama, niti ja ovo pišem iz tog razloga, nego vam želim pokazati zašto sam toliko zaljubljena u njegov rad, zašto ne dišem ni trepćem dok se održava njegova revija i zašto su mi se do sad noge odsjecale u koljenima kad bih ga negdje ugledala.. Prava ona platonska ljubav u punom sjaju.. Drage mladenke, buduće mladenke i žene slabijeg srca - oprez - slijede slike! :)


Priznajte - jeste disale? Nisam ni mislila da jeste :) Imajte na umu kako je ovo samo tračak njegovog opusa. Cro A Porter je pred vratima, Boris radi punom parom i sprema dvadesetak haljina ako sam dobro zapamtila.. Druge tajne koje nam je rekao ne smijem vam otkriti, no vjerojatno hoću kad prođe CAP S/S 2012. Kavica je bila više nego zanimljiva, smijali smo se u glas i raspravljali o modnim eventima, domaćoj modnoj kritici i nedostatku iste, o kvazi novinarima, o inspiraciji i svemu onom što možete zamisliti da zanima dvije mlade blogerice.


Zaboravili smo pojesti pitu od jabuke u Velvetu pa smo već najavili novi susret.. Volim velvet..



Borisove kontakt informacije možete pronaći na njegovoj stranici www.borispavlin.com ali vam svakako predlažem da svratite u njegov showroom i nakratko oživite bajku zvanu Pavlin..



Voli vas i ljubi vaša Trendy White :*

Broj komentara: 15:

  1. pavlin <3 joj koje krasote od haljina!! jedva cekam vidjeti novu kolekciju <3

    OdgovoriIzbriši
  2. jako mi se sviđa post..baš sam uživala:)

    http://knjigavjencanja.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  3. ah divota!!! totalno vilinski, nježno .. samo za najsposebniji dan u životu :)

    OdgovoriIzbriši
  4. ja sam već prije par godina izabrala kod njega haljinu za vjenčanje hahah, ali me svaki put oduševi s novim <3 <3

    OdgovoriIzbriši
  5. prekrasan post. prekrasne haljine. sve je u nekom bajkovitom tonu :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Haljine su božanstvene, kao da su izašle iz neke bajke. Pavlin, moj naklon! ;)

    OdgovoriIzbriši
  7. mene bi plačući tjerali iz showrooma, divno si dočarala ovu divotu <3

    OdgovoriIzbriši
  8. Stvarno sve haljine izgledaju divno

    OdgovoriIzbriši
  9. preprepredivne haljine! <3

    OdgovoriIzbriši
  10. prekrasne fotografije i predivne haljine <3

    http://worldisrunway.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  11. Fotke su mrak. A o Pavlinu svaka riječ je suvišna. Njegove haljine sanjam koliko su savršene.

    OdgovoriIzbriši
  12. haljine su toliko lijepe da ih je žalosno i gledati samo na vješalici

    OdgovoriIzbriši