ponedjeljak, 19. ožujka 2012.

Report s revija Dove Fashion.hr-a jesen/zima 2012



Dragi moji,

danas je na Cro A Porter-ovoj stranici izašla moja recenzija svih triju večeri održanog Dove Fashion.hr-a. Moj osvrt možete pročitati ovdje a i inače pratiti sve novosti vezane uz nadolazeći Cro A Porter, pa tako i moje tekstove vezane uz najznačajniji modni događaj sezone.


Jeste li uzbuđeni? Još 2 dana..
Voli vas i ljubi vaša Trendy White :*

Broj komentara: 6:

  1. haha, odličan članak, pogođen u srž i još me dobro nasmijao :) puno mi je draže pročitat ovakav iskren osvrt nego usiljene i zakamuflirane fraze kod kojih ni sam autor ne zna što je htio reći, a kao daje profesionalnu modnu kritiku :)
    ps. čudi me kako nikog ne bode u oči što su Felja, Dojčinović i Envy Room svi koristili isti materijal u svojim kreacijama, onu petrolej svilu. to će očito bit hit jeseni :)

    OdgovoriIzbriši
  2. joj e svaka čast na članku. nisam bila na revijama pa mi je trebao jedan dobar kritički osvrt. pitala sam masu ljudi kako im se činilo, jedini highlight su očito bili clash of 9 i galaš. istina jest da se kolekcije ne rade za određenu sezonu nego kako koga pukne, tužno je to. nitko baš nije nešto previše oduševljan od same organizacije do rezultata. šteta.

    OdgovoriIzbriši
  3. Izvrstan osvrt. Nadam se da ćeš biti jednako objektivna i kritična u osvrtanju na revije s "najznačajnijeg modnog događaja u Hrvatskoj" Cro-a-Portera. Ana

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Draga Ana, možda ne čitaš često moj blog, ali moji osvrti na revije su uvijek objektivni bez obzira o kome se radi. Ili mi se nešto svidi ili ne svidi, pohvalim ono što je dobro i trudim se objasniti ono što i nije bilo najbolje.

      Izbriši
  4. Osobno me najvise zanima Zigman za bBambi iako nemam djece. Jednostavno sam pozeljela svome kumcetu prosle godine kupiti nesto malo drukcije, da ima za posebne prilike i zgrozila se nad Zigmanovim bojama- prevladavajuca grobljansko ljubicasta, siva i crna za djecu do 10 godina?! Zaista se nadam da je ove godine razvedrio kreacije, u proslogodisnje nikako ne bih nikoga bliskog obukla i jos k tome to platila.

    Tvoja kritika mi se svidja, koncizno si iznijela misljenje na nacin da ne moram lutati dalje.

    Hvala, pusa,
    Th.

    OdgovoriIzbriši
  5. Tek sam sada pročitala tvoj osvrt i mislim da si vrlo korektna i iskrena. Kako nisam iz Zagreba revije sam pratila na internetu (samo prvu i zadnju večer) i isto kao i ti pitala sam se kakvo nam se to globalno zatopljenje sprema ove zime.
    Smatram da je najveći promajšaj bila Felja jer je cijelu reviju napravila od tri bale materijala i Robert Sever jer mi njegova revija nije izgledala kao revija dizajnerskih komada nego pregled cijelokupnog astorimana nekog uvoznika torbi.
    Želim Loti i tebi svako dobro! pusa

    OdgovoriIzbriši