utorak, 29. svibnja 2012.

Breathless S-S 2012 Charlie design by Loredana Bahorić


Dragi moji,

prošlog smo tjedna uveličali proslavu 25 godina rada poznate dizajnerice Loredane Bahorić koja stoji iza branda Charlie Design. Uvod u reviju odradio je uvijek prigodni Nenad Korkut koji nam je objasnio kako je Loredana počela te zašto se toliko godina uspjela održati u modnim vodama. Iz respekta prema Nenadu, ali i Loredani, neću ni pokušavati ponoviti formulu uspješnosti ove prekrasne i talentirane dizajnerice.
Prepustit ću vas slikama s vrlo uspješne revije održane u Velvetu i samo reći kako bih nosila sve što je prošlo kroz Loredanine ruke i izašlo ravno iz njene glave. Samo ću napomenuti kako je jedan komad pokazan na reviji iz 1999. godine i u potpunosti je savršen i više nego moderan. To mnogo govori o tome koliko je dizajnerica bila i još uvijek je ispred vremena u kojem živi. Crno-bijela revija savršeno se uklopila u Noir festival koji je u tom trenutku bio u punom jeku. Uživajte!


Loredana Bahorić s Nenadom Korkutom

Izvor: facebook

Za kraj vam donosim filmić koji sam snimila na kraju revije kako bih vam prenjela makar djelić prekrasne atmosfere. Obratite pozornost na divnu muziku koja je svirala i naravno na Charlie Chaplina.. :)


Veliko hvala Loredani na pozivu!

Ljubi vas Trendy White :*

3 komentara:

  1. Djeluje mi da je cijela revija bila na nivou, ne 'kavanska' kao većina revija danas.. robica krasna <3

    OdgovoriIzbriši
  2. Meni ovo izgleda predivno, zao mi sto nisam uzivo vidjela *_*

    OdgovoriIzbriši