srijeda, 17. studenoga 2010.

Goldenpoint revija

Prisustvovala sam reviji donjeg rublja Goldenpoint u zagrebačkom The Bestu u ponedjeljak navečer. Klub je zaista lijepo uređen i sama organizacija pod vodstvom nepogrešivog Viktora Drage bila je na zavidnom nivou. Šampanjac koji je tekao u potocima nudili su cijele večeri uglađeni i pristojni konobari, a catering je bio predstavljen u vidu slastica koje su mamile iz staklenih čašica i minijaturnih keramičkih posudica.
Reviju su iz prvih redova pratili celebovi koji meni osobno nisu bili pretjerano zanimljivi: moju je pažnju zaokupila sama revija i manekenke savršeno isklesanih tijela.
Vrlo zanimljiva pista zamišljena je kao vrtuljak na kojem su se djevojke spretno izmjenjivale i pokazivale prekrasno, profinjeno donje rublje, čarape i trikoe. Reviju je ukrala Nikolina Pišek samom svojom pojavom ne usudila bih se reći kako je ona bila samo šlag na torti koja je prethodila.
Valja spomenuti i tri muška modela koji su prošetali bokserice i donje dijelove pidžama te su izmamili uzdahe nježnijeg spola u cijelom klubu.
Nakon revije red šampanjca, red intervjua s velikim brojem novinara, red šampanjca, red druženja. Sve u svemu odličan i opušten event koji je završio poklončićima za sve dame na izlasku. Ponovilo se!
Izvor slike: cro.time.mk

2 komentara:

  1. Ja bi bila tamo samo zbog slasticaaaa :))))

    OdgovoriIzbriši
  2. Pošteno sam omastila brk da ti budem iskrena.. Predivne slastice, a ni šampanjac nije bo loš.. :*

    OdgovoriIzbriši