utorak, 26. travnja 2011.

I love orange

Zaljubljena sam u svoj novi narančasti šal i u prsten koji ima satić na sebi.


Ljubim vas :*

nedjelja, 24. travnja 2011.

eNVy room za Green City Project

Poznati modni dvojac eNVy room, fantastični Vjeko Franetović i Nikica Ivančević koji su inače sinonim za raskošne i bajkovite večernje haljine za kojima svi uzdišu, priključili su se hvalevrijednom projektu Green City Project za koji su, u suradnji s Konzumom, dizajnirali posebne modne platnene ekološke torbe za kupovinu.
Torba će se moći kupiti u Super Konzum prodavaonicama, a najavljena je i skora nagradna igra eNVy rooma i Konzuma u kojoj ćete moći osvojiti vlastiti primjerak.

Izvor: Facebook
Ove su me torbe podsjetile na one koje je osmislio Lanvin za H&M te svakako planiram nabaviti jednu (a ako se dečki dobro raspoloženi - možda mi čak i poklone jednu) :D U svakom slučaju pozdravljam akciju kojom se smanjuje potrošnja ekološki ne prihvatljivih plastičnih vrećica, a moram priznati kako je njihov dizajn za mene samo dodatni poticaj da od sad ponosno nosim wc papir iz trgovine. ;)
Što vi mislite o ovom projektu? Hoćete li nabaviti ovakvu torbu za kupovinu?
Ljubim vas :*

srijeda, 20. travnja 2011.

LukA Grubišić nas mami morem

Prije nekoliko dana napisala sam post o CAP Showroomu u koji sam uklopila slike nakita iz najnovije kolekcije Luke Grubišića. Kako je nakit pokupio brojne pohvale i uzdahe odlučila sam vas (i sebe) još dublje gurnuti u čežnju za posjedovanjem istog.
Ogrlicu, odnosno ukrase na njoj, odabirete sami a ovo je vaš izbor:


Slike onoga što je kreator sam upario sam već stavila u prijašnjem postu no od viška glava ne boli pa stoga:

A evo i cijena:
Sidro Veliko+ celicni lancic 150 Kn
Udica Velika+ celicni lancic 150 Kn
Dva manja privjeska+ celicni lancic 130Kn
Mogucnost kombiniranja 2 Manja privjeska+ 1 Veliki privjesak+ celicni lancic 230 Kn

Moju fascinaciju nije potrebno naglašavati ali voljela bih čuti kako bi vi kombinirale svoju idealnu ogrlicu?
Ljubim vas :*

Kako je Zoran Aragović zamislio proljeće 2011.?

Ovih su dana svi ludi za bojama. Gdje god se okrenem netko piše o bojama koje su toliko IN ove godine da ih jednostavno ne možete zaobići. Ako je na hrvatskoj modnoj sceni itko sinonim za boje onda je to Zoran Aragović. U prosincu sam na blogu objavila intervju koji mi je dao a i od onda napeto pratim njegov rad.

Intervju sa Zoranom možete pročitati ovdje Intervju - Zoran Aragović a u nastavku ovog posta pogledajte kako je on zamislio proljeće 2011. kroz svoj brand BiteMyStyle:


Imate li osjećaj da je ljeto na pomolu?
Ljubim vas :*

ponedjeljak, 18. travnja 2011.

Muke po haljini

Već dva mjeseca pokušavam naći haljinu za krizmu nećakinje kojoj sam kuma. Ovo mi je prvo kumstvo u životu pa shvaćate koliko mi je važno da zablistam na taj dan.. :)
Uglavnom, ništa mi se ovih dana ne sviđa, pregledala sam sve online shopove, ebay i sve ostale dućane po Zagrebu i ne pronalazim ništa što bi mi se svidjelo. Zadnji izlaz bila je kupovina slatke haljine u H&M-u no tu bi bio rizik da ću se pojaviti u haljini u kojoj će biti još barem 5 cura tamo (baj d vej - jeste primjetili kako su te četrnaestogodišnjakinje razvijene? :o ).
Osim toga, kao i na vjenčanju tako i na krizmi, moram paziti da svojom haljinom ne zasjenim onu koju će nositi mladenka - u ovom slučaju krizmanica, a da haljina bude dovoljno svećana, a ne presvećana, da ne bude preotvorena a opet da ne budem zakopčana do grla, da nisam u crnom a ni u bijelom, lalalalalalal.. Shvaćate moju frustraciju? :D
Nda.. Uglavnom, da skratim priču - danas sam zalutala na asos i gle čuda - pronašla haljinu. Ali to još uvijek nije sve! ;) Haljina košta nevjerojatnih (drum roll please): 12 GBP! Tadaaaam ;))

 Budući da je haljina tako jeftina počastila sam se i jednim prstenom za 4 GBP. :D
Ljubim vas :*

Suradnja Boudoir - Jadran


Osim najnovije kampanje pod nazivom Queen of Hearts kojom su prikazale posljednju kolekciju, uspješne sestre Morana Saračević i Martina Čičko Karapetrić okušale su se i u suradnji s domaćom tvornicom čarapa Jadran.
Ta je suradnja premijerno predstavljena na Cro A Porteru krajem ožujka ove godine. Osobno sam ostala oduševljena njihovim idejama te se nadam kako će u budućnosti biti još više takvih gostovanja koja domaće brandove izdižu nad konkurentnim stranim proizvođaćima.


Čarape još nisu u prodaji no najavljeno je kako će se moći kupiti na online shopu Glorie - Shop po cijeni od 99 kuna.
Ljubim vas :*

četvrtak, 14. travnja 2011.

Ivanman - opsesija torbom

Ako mi kroz duže vremensko razdoblje vrijeme prolazi u čistoj dosadi razvit ću novu opsesiju. Pregledavajući iznova slike s netom završenog Cro A Portera, oživjela sam oduševljenje koje me obuzelo na zadnjoj večeri revija na kojoj je izlagao i Ivan Mandžukić - mladi, perspektivni dizajner iz Srbije. (Pogledajte slike s revije ovdje Ivanman revija).

Fantastična torba trokutastog oblika u prekrasnoj boji konjaka posebno je zaplijenila moju pažnju.

Radi se, dakako, o torbi koju nosi mlada dama na slici. Odlučila sam kontaktirati Ivana i poslati upit vezano uz torbu. Torba stoji 95€ zajedno s poštarinom iz Berlina i stiže direktno pred vaša vrata.
U međuvremenu sam našla modele i u drugim bojama i tek sam sad na sto muka. Koju izabrati?

Izvor: www.we-love-brands.com
Više o brandu Ivanman pogledajte na njegovoj web stranici Ivanman.de
Kako se vama ovo sviđa?
Ljubim vas :*

nedjelja, 10. travnja 2011.

htc Cro A Porter 2011. - Showroom


Mojem oduševljenju Cro A Porterom nema kraja. :) Zadnju sam večer prošetala showroomom i pronašla još nekoliko sitnica koje su me zainteresirale. Dozvolite mi da ih podijelim s vama:

Cipele by Ledenko
Bad bad boys by Ivana Popović

Nakit by Luka Grubišić (uskoro mi je rođendan pa bih lijepo molila da mi se pokloni komad nakita iz ove kolekcije. Ili majica. Ili haljina. ;)))
Sretno i sjetno opraštam se od proljetnog CAP-a 2011. Bilo je vrhunski!
Posebna zahvala i velika pusa za V., M. i S. :)

Ljubim vas :*

subota, 9. travnja 2011.

htc Cro A Porter 2011. - 4. dan revija

Dragi moji,
sinoć sam imala čast prisustvovati 4. danu revija na CAP-u. Program je izgledao ovako:


4. dan / petak, 8.4.2011

1.Tamara Radivojević
2. Ivanman
3. Dejan Despotović
4. Nataša Peršuh/Zoran Garevski
5. Tijana Pavlov

Slike pogledajte na mojem blogu a komentare na revije možete pogledati ovdje Body Language.
Ljubim vas :*