utorak, 15. svibnja 2012.

Osvojite Love ELFS Majicu, kupujte SOEL by SOnja Lamut dizajn po 20% nižim cijenama i nabavite svoju novu majicu ili Sea Sheriff nakit by LukA Grubišić


Dragi moji,

naši dizajneri na moju veliku sreću nikad ne miruju.. :) ELFS-i i Story vas daruju LOVE ELFS majicom, a kako do nje pročitajte ovdje. Dovoljno je postaviti modno pitanje Ivanu ili Aleksandru i biti sretan dobitnik ukoliko vaše pitanje bude najbolje.. Sretno!

Love ELFS bilježnicu možete nabaviti u Narodnim novinama ili knjižarama po odličnoj cijni od samo 10,90 kuna.


DIzajnerica SOnja Lamut koja nas je oduševila na Cro A Porter DUalityu poručuje vam kako odjeću njenog branda SOEL  do kraja mjeseca možee kupovati po cijenama nižim 20%.



Luka Grubišić obavijestio nas je o ponudi majica s novim motivima iz poslijednje prikazane revije Sea Sherrif:
LukA majica S/S '12
250 Kn 100% pamuk - designed and made by LukA - 2 modela
ravna strukirana & strukirana sa "Puf" rukavima
280 Kn 96% viskoza, 4% elastan (off white color)
Teslina 14 & by mail
Osim majica tu je i nakit :)
 
 
Nadam se da ste uživali u još jednom postu o našim dragim dizajnerima jer znam da ja svakako jesam.. Do sutra vas lijepo pusam..
Vaša Trendy White :*

Broj komentara: 7:

  1. Puno lijepih noviteta :) Rado bi se dođepala jednog konjica ili kako se već zove (:facepalm:) :D
    šaljem pozdrave :)

    OdgovoriIzbriši
  2. preljepi noviteti za ovu godinu.

    OdgovoriIzbriši
  3. zašto si ti blogerica?' .po ničemu nisi posebna,zapravo totalno si bezveze.nemaš neki zanimljiv stil.a usput tvoj post moramo čekati 100 godine.postoovi su ti i više nego glupi i ništa novo.....pišeš o takvim glupostima koje svatko može vidjeti na svim drugim stranicama poput fashion.hr i cromode.SOnja a da postaneš zanimljivija?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. eto, ona je blogerica po tome sto ima nesto napisati pod svojim imenom i prezimenom, a ti i ja samo ko gljive kruzimo netom i anonimno komentiramo.
      sto te briga zasto je ona blogerica? kad joj post i nije zanimljiv za pojedince (tebe, npr.), uvijek se nadje netko tko ostavi zanimljiv komentar (ti, npr.), pa mi ostali imamo sto citati uz njen post. dakle...?

      Th.

      Izbriši
    2. Pratim blogove jer mislim da tu mogu naći nešto zanimljivo.Kao prava fashionistica smatram da bi se trebala poboljšati i ova i mnoge druge blogerice.Blogeri žele biti popularni ali su nekretivni da bi bili dizajneri ili ipak preružni da bi bili modeli pa se isfuravaju samo da budu na revijama u prvim redovima.Ova je malo jača.Stil joj je kriminalan i pravi se jer ima one dizajnerske cipele koje nosi uvijek.

      Izbriši
    3. "Fashionistice", vidim da si azurna u pljuvanju slovima. Eto, ja, npr. smatram da osobe koje ne znaju koristiti standardni hrvatski jezik ne bi smjele javno istupati koristeci pisanu rijec, ali se ipak zabavljam kad neka takva osoba istupi. Preporucam ti da i ti na taj nacin pristupis "malo jacem stilu" blogera koji nisu dovoljno kreativni da bi bili dizajneri ili dovoljno lijepi (????) da bi bili modeli. Raznolikost raduje, anonimna osobo, ne zaboravi! U medjuvremenu, ako te bude zamarao stil SC do te mjere da ti bude dosadno otvoriti ovaj blog, odluci se posjetiti stranice koje daju jezicne savjete i unaprijedi svoj nekreativni (i pogresni) stil pisanja i uzivaj u ljepoti hrvatskog jezika kako bi onda i meni tvoje rijeci bile melem za dusu, a ne da promatram u tvom pisanju greske (kao ti dizajnerske cipele po slikama)


      Th.

      Izbriši
    4. ma glupi ljudi vladaju ovom zemljom i modnom scenom.i da nisam nepismena,sigurna sam da sam pismenija od tebe. osobo anoimna,defektna.

      Izbriši