nedjelja, 13. svibnja 2012.

Posjetite Fasion Industriju zbog Ledenka, Alduka, eNVy rooma i Etoile de mer nakita


Dragi moji,

svanuo je prekrasan dan i pri tome ne mislim na vrijeme. Ne dajte se omesti kišom - nabacite osmijeh velik kao kuća i izađite u centar grada na kavicu i dozu mode.. Ako do sad niste znali razloge za posjet Fashion Industrije rado ću vam na njih ukazati.
Ivan Alduk na svom štandu osim majica o kojim sam vam već pričala nudi i torbe po sajamskim cijenama, odnosno, s popustom od 40%


Hvala dizajneru na ustupljenim slikama!

Drugi razlog za posjet, iako je i prvi dostatan, je taj što trebate posjetiti Vjeku i Nikicu na eNVy room štandu jer vam nude razne dizajnerske poslastice poput majica i šalica ali i odjeće.. Ako do sad niste, posjetite ih i uvjerite se sami u ono što vam pokušavam približiti već 2 godine - to su prekrasni, talentirani mladi ljudi čiji ćete dizajn obožavati..


Treći iako ne i zadnji razlog vašeg odlaska na trg svakako je Ivan Ledenko. Na sajmu možete vidjeti njegove cipele koje inače možete pronaći u njegovom dućanu na Kvatriću. :) Ledenko je jedan od onih dizajnera koji vam se svojim šarmom odmah podvuće pod kožu, a koji će vam pokazati svoju ljubav prema ženstvenosti i ženskoj ljepoti (a to možete odmah uočiti i na slici ispod ako pogledate njegovu suprugu) kroz prekrasne cipele koje izrađuje.


Trebate još razloga? Predlažem još dva - svakako posjetite sjajnu Zvijezdanu Ilić čiji sam vam nakit Etoile de mer već predstavila, no nije na odmet pokazati vam što to ona još nudi..

Zadnji razlog je sasvim humanitarne prirode a radi se o dizajnerskim maramama koje su ELFS-i napravili u suradnji s Purinom za azil DUmovec. Male marame su 40 kuna a velike 50. Kupite si dizajnerski komad i učinite dobro dijelo donacijom za peseke..




Jesam li vas uvjerila da je dan zaista divan? Ako nisam, idite na Industriju i sigurna sam da ćete se složiti sa mnom. :)

Jučer sam provela divnih nekoliko sati na predstavljanju Lookbooka Cro A Portera Duality družeći se s blogerima, dizajnerima i svojim prijateljima iz CAP tima i onima koji ga okružuju i nadopunjavaju. O samom eventu nešto kasnije nakon što ga prolistam još par puta uz kavicu:


Imam čak i jedan filmić koji prvo moram malo montirati da izbacim dijelove gdje pričam bedastoće preblizu mikrofona :) Jel netko od vas još ne voli čuti svoj glas na videu osim mene - da sam znala da tako zvučim dugim ljudima manje bih govorila u životu.. U mojoj glavi moj glas zvuči drukčije :)

I na kraju ovog posta svim mamama želim sretan majčin dan.. Ljubim majku svoju što me rodila i što je prije toga rodila moju prekrasnu seku Andreu koju volim najviše i koju ljubim za njen prvi majčin dan..

Velika pusa svima od Trendy White :*

3 komentara:

  1. Hvala sunce mamino i mama tebe i seku ljubi najviše na svijetu, a seki, također sretan njen prvi majčin dan uz njeno sunce maleno.

    OdgovoriIzbriši
  2. split apartmanі wiks іgricе sport igriсe igriсe 450 naj juеgoѕ bespltne іgгice murter apаrtmani igrice 140 krk shopρing igrice igre world igrice za mene apartmani jelsa
    igrice аvijoni domaci filmovi freе igrice ninja kornjace igricе
    cooking show іgre za voznju igгe sminkanje igrе puzzlе lude igrice sunԁer bοb ps igriсe doωnload pc іgricе prodaja igrice girl gamеs apaгtments сroаtia downloaԁ free іgrіce
    ѕtгatеsκe igre pc matеmaticke igrе
    уugіο igrice winx igrіce oblacenϳe ѕpijunke
    igricе igricе friν igгiсe sims
    tetrіs farma іgre igre
    my webpage > Tražite apartmani kožino?

    OdgovoriIzbriši
  3. іgre za muski apartmani u sukošanu aρartmanі brela igrіce snooker kaubojski filmοvi posao kod κuce apaгtmani brela srpski filmovi 2010 srpsκi filmovi 2009
    igre za najmladje soni igrice addicting gаmes filmovi dovnload apartmani rіjeka
    igrice zа devoj super mario ρosao split igre ѕunder bob aρartmani plіtvicka jezera yu filmovi onlіne igre
    vestiсe igre pucane igrice za deuc igrice 4500
    igriсe pucaсіne igrice zа pedeгe рoslovi u
    srbіјi tuzni filmoνi оnline igrice free bгela ρosao ѕibenik
    igrice sax igric za mahjοng besplatne igгice apаrtmani more
    Check out my weblog :: Pronađite sonik igre!!

    OdgovoriIzbriši