nedjelja, 13. svibnja 2012.

Predstavljen19. Cro A Porter Duality Lookbook u Laubi


Jučer je u Laubi predstavljen novi Lookbook 19. po redu Cro A Portera Duality. Slijedeći, jesenski, bit će jubilarni 20. po redu Cro A Porter kojem s već sad veselimo.
Ovim fantastičnim Lookbookom zaokuružena je modna priča za sezonu S/S 2012. i s ponosom vam mogu reći kako se u njemu našla i fotkica Ljupke i mene, ali i Anine fotografije koje su ukomponirane u book uz bok Cro A Porterovih službenih fotografa. :)


Od cijelog mog outfita za vas samo fotkica Jet Lag narukvice jer mi se nije fotkalo s turbanom na glavi, a i imala sam važnijih stvari - družiti se s blogerima, maziti peseke, družiti se s mojim prijateljima i upoznavati nove ljude.. :)


Lookbook je u najmanju ruku fantastičan, ali ne morate mi vjerovati na riječ - svoj primjerak možete prelistati za koji dan jer ću vas razveseliti s čak 5 komada. Dovoljno je samo ostaviti mail adresu u komentarima i napisati što vam je najdraže vezano uz Cro A Porter. omentari koji će mi se najviše svidjeti dobit će Lookbook na kućnu adresu poštom.

Donosim vam i djelić atmosfere s eventa gdje smo se lijepo družili, pili prekrasnu vodu s krastavcima koju ja često pijem doma i kasnije krastavce iskoristim za masku za lice, jeli jagode i divne torte. Osim druženja s mojim prijateljima blogerima, bilo mi je najljepše vidjeti moje prijatelje iz CAP tima. Upoznala sam po prvi puta Loredanu Bahorić čiji dizajn možete lajkati ovdje i Ivana Ledenka koji je nedavno otvorio dućan u Zagrebu na Kvatriću. Njegove cipelice lajkajte ovdje . U dobrom društvu našla sam se i s Matijom Vujicom, dragom Tihanom Harapin-Zalepugin, Sonjom Lamut, Majom Virgej Novak (Jet Lag), Đurđicom Vorkapić, Lukom Grubišićem i ELFsima.

Ljupku, Anu, Antoniju i Manuela znate :)

Moj najdraži fotograf Jurica Sertić <3


Dvije ljepotice - Matija i moja najdraža Slajka <3

Nedostaje nam Lana na slici koja je bila prekrasna u Lukinoj plavoj suknjici.. Pusa Lani

Na žalost Megi nam je negdje nestala pa njenu i Markovu sliku na žalost nemam..
Eto dragi moji, to vam je otprilike to, a sad se bacam na pisanje kolumnice kojoj se izuzetno radujem. Prvi Spotlight bacam na Jasminu i Maju iz Jet Laga, a vama šaljem veliku pusu do sutra..


Voli vas Trendy White :*

Broj komentara: 5:

  1. great post!
    pozdrav..

    http://keepitsimplestupidblog.blogspot.de/

    OdgovoriIzbriši
  2. Koji je to kafić? Jako mi se sviđa:)

    OdgovoriIzbriši
  3. Bila sam nedavno u jednoj konferenciji u Laubi i uopće ga nisam skužila:(

    OdgovoriIzbriši
  4. What's Taking place i am new to this, I stumbled upon this I've found It positively helpful and it has helped me out loads. I am hoping to give a contribution & assist different users like its helped me. Good job.
    Here is my web blog :: massage vancouver wa

    OdgovoriIzbriši