utorak, 26. srpnja 2011.

Korčula inspirira - Alduk oduševljava

Dragi moji,

s ponosom najavljujem kako su mi se javili s Korčule i pozvali me na modni event Korčula inspirira koji će se održati 22. kolovoza ove godine. Osim mene, pozvana je i Ljupka s dobro vam poznatog bloga guerrillagirl.net te su nam plaćeni i put i  smještaj! Ovim putem zahvaljujem organizatoru i veselim se unaprijed ovoj modnoj poslastici!
Evo i službene najave:

Modno događanje „KoRčUlA inspirira“ i ove godine otvara svoja vrata Treće izdanje modnog događanja KoRčUlA inspirira samo što nije započelo. Gosti će moći uživati u kolekcijama najboljih korčulanskih dizajnera.

Korčula, 22. kolovoza 2011. –  Nakon godinu dana čekanja i pripremanja, svoje treće izdanje doživjeti će najveći modni događaj na Otoku Korčuli - radi se naravno o dobro poznatom događaju „KoRčUlA inspirira“ 

 
Uz velike izmjene u organizaciji samog događaja, tim projekta KoRčUlA inspirira pod vodstvom Lane Fillipi Brkić odlučilo je cijelu organizaciju dovesti na jedan viši i jači nivo. Od ove godine u realizaciju projekta uključen je i jedan hrvatski modnih bloger, Nikola Grbin.


„Ove smo godine sve željeni dovesti na još jedan veći nivo za sve – i publiku i dizajnere. Nakon dvije godine rada odlučili smo se profilirati kao događanje koje će u budućnosti biti prepoznato kao jedno od najboljih gdje će svi moći vidjeti najbolje od nakita koji se proizvodi na Korčuli. Naravno, tu imami i dvije dizajnerice koje se bave odjećom, ali naglasak je i dalje na nakitu, te je to naša nit vodilja jer to još nigdje u Hrvatskoj ne postoji. Ove smo godine okupili najjača imena u izradi nakita od Koralja i Školjaka. Također zahvaljujući Nikoli ove godine smo postavili kompletan protokol da sve protekne kako i treba biti, a za vizuale smo zadužili našeg trenutno najjačeg dizajner koji redovno svoje kolekcije izlaže u sklopu FASHION.HR-a, Ivan Alduk." izjavila je Lana Fillipi Brkić
Kao vizažistica ove godine angažirana je Smilja Đurić jedna od najboljih vizažistica na području Dubrovačko-neretvanske županije .
Video wall omogućila je poznata umjetnica rodom sa Korčule koja tokom godine radi u Londonu, Edita Pecotić. Za potrebe svoje izložbe postavila je kameru cijelu godinu na svoj prozor u gradu i snimala svaki dan 0-24h/365 dana. Kako je taj projekt ispao ekskluzivno će posjetitelji moći vidjeti na događaju KoRčUlA inspirira.


Kad smo već kod Ivana Alduka - imam super tip za vas. Jutros me u mail boxu dočekao super mail od privatesale.hr-a koji mi je ponudio dio asortimana Ivana Alduka po sniženim cijenama od 30%. Znate kako volim popuste i domaće dizajnere ;) Evo što se nudi po odličnim cijanama:

Cijena - 581,17 kuna
Cijena - 249,08 kn/kom
Ova haljinica mi je bombon! Nadam se da ću je uspjeti upecati i ponjeti na Korčula inspirira!

Ljubim vas :*

Broj komentara: 11:

  1. wow, kul :d lijepo se provedite i očekujem isssscrpan izvještaj :))

    OdgovoriIzbriši
  2. Odlicno izgleda ta haljinica. :))

    OdgovoriIzbriši
  3. Ajme odlično :D Uživajte djevojke i puno fotkajte :D I bravo za našeg Nicka :D

    OdgovoriIzbriši
  4. 'Ajde, 'ajde...ocekujemo detaljan izvestaj :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Ovo je tvojih 15 minuta :))) Bravo curica, bravo za obje :**
    Xoxo, K.

    OdgovoriIzbriši
  6. fenomenalna haljina!

    svrati do mene:)
    http://www.lilmiss-milica.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  7. OMG :)) predobro :) čestitam od srca i neka Vam je još ovakih eventata :)

    OdgovoriIzbriši
  8. Blago tebi! Da uzivas!!! :D :D :D I ovo izgleda fenomenalno! :D

    OdgovoriIzbriši
  9. auuu nice! sto ce vam biti lijepo :) upecaj ovu haljinu jer je mrak :)

    OdgovoriIzbriši