ponedjeljak, 11. srpnja 2011.

ZIGMAN for Marli satovi

Dragi moji,

dočekali smo i taj dan! Nova suradnja proizašla iz projekta Fashion HR Industrije konačno je ugledala svjetlo dana. Talentirani Juraj Zigman ponovo je oduševio i to tamo gdje (poslije cipela) meni najviše odgovara - u dizajniranju satova o kojima sam ovisna! O suradnji Zigmana s Marli satovima već sam s ljubavlju pisala kad sam se vratila s prve FashionHR Industrije (link), a imala sam i neke slikice tadašnjih prototipova budućih satova. Sad kad su konačno u prodaji ne moramo im se više diviti iz daleka jer su cijene satova prihvatljive, a to je, osim odličnog dizajna i izvedbe, za jednu shoppingholičarku - najvažnije!


Na Zigmanovom tumblru jurajzigman.tumblr.com nalazi se ova najava preuzeta s Fashion.hra:

"Marli by Zigman satovi su vrlo koloristički, kao i sav Zigmanov rad, te će zasigurno pronaći put do brojnih trendseterica. Kućišta satova su pozlaćena, te napravljena od nehrđajućeg čelika, a dolaze u kompletu s kožnim remenom.
Juraju Zigmanu, dizajneru koji u svaki komad dizajna ulaže svu svoju kreativnost, ovo je jedno novo zanimljivo iskustvo na kojem ima priliku pokazati kako funkcionira na polju modnih dodataka. O dizajniranju satova izjavio je: „Rad na dizajniranju satova izrazito je izazovan jer naprosto nemaš prostora. Dođe ti kao da haute couture kolekciju radiš u malenom sobičku - satovi jesu maleni, ali nakon istraživanja materije postane vam jasno kako se štošta dade napraviti, od dizajna samih kazaljki do pozadine i cjelokupnog dojma koji je možda i najvažniji.”

Satovi Marli Zigman mogu se naći u prodaji u Marli trgovinama u Vlaškoj 13 i City Center one-u.

Za promotora novih hrvatskih satova odabrana je Mia Kovačić, koja je nedavno snimila i prve promo fotografije za Marli by Zigman. Fotografije je snimio naš poznati fotograf Šime Eškinja, za frizuru bila je zadužena Keune Akademija,  dok make up potpisuje Ana Rajić" (www.fashion.hr)

Ostavljam vas slikama fantastičnih satova i puštam vam izbor omiljenog (cviljenje dozvoljeno):







I na kraju ću vam još jednom pokazati meni osobno 2 najdraža satića od kojih mi je ovaj prozirni fatalan:


Prema prvim najavama cijene satova kreću se od 500 - 1200 kuna, a prodavaonice Marlija možete pronaći u Vlaškoj 13 i City Centeru One! Definitivni hit i must have komad prema kojem nitko ne može ostati indiferentan..  Hoćete li nabaviti svoj primjerak? Moj fatalni je već u pripremi! ;)


Ljubim vas :*

Broj komentara: 11:

  1. Baš sam neki dan stavila link na fejs sa tom kolekcijom i napisala da ću napokon kupiti sat :) prekrasni su!

    OdgovoriIzbriši
  2. ne...ne svidja mi se.

    OdgovoriIzbriši
  3. Pink i crveni su super :) samo su mi nekako mali, ja volim malo vece :)

    OdgovoriIzbriši
  4. ovaj s pin up curom je super :D a prozirni bi mi bio genijalan da je proziran kompletno, da se vidi mehanizam

    OdgovoriIzbriši
  5. meni su odlicni! <3 najbolji su mi oni sa 1. slike i onaj sa 2. :-)

    OdgovoriIzbriši
  6. fora su! ovaj prozirni na zadnjoj slici mi je TDF!

    OdgovoriIzbriši