petak, 5. kolovoza 2011.

Skoko narukvica, Fashiongossip girls and Gloria Glam

Dragi moji,

kao što sam najavila prije par dana, Ivica Skoko dizajnirao je narukvice za Doveovu kampanju 100% svoja u dvije boje. Danas sam navratila do DM-a, kupila dva Dove proizvoda i upecala si srebrnu narukvicu :) Uzet ću i zlatnu jer mi je ova preslatka i totalno ljetna!


Neki dan sam se našla s mojim dragim blogericama Katarinom i Martinom fashiongossipmk na večeri i fino smo papale u kineskom restoranu uz nezaobilazne teme mode, blogova, evenata,.. Znate već kako to ide. Složile smo se kako će ljeto proći bez većih uzbuđenja, ali će zato jesen i te kako biti u znaku blogova. Veselimo se u naprijed.. <3 Pao je mrak kad sam slikala ovo al ne mogu odoljeti ne pokazati vam moje ljepotice..


Voljela bih kad bi se ovakva blogerska druženja održavala češće i kad bi nas bilo više.. Znam da ste na moru i da smo desetkovani, ali kad se vratite - vidimo se na nekoj cugici :) U međuvremenu šaljem pusu :*
E da, i voljela bih kad bi ugostili sve naše krasne kolege i kolegice blogere iz Srbije u Zagrebu. Možda za neki Cro A Porter ako bude izvedivo? ;) Just a hint :)

Gloria Glam

Kad smo već kod CAP-a, kupila sam si danas lijek za bolnu modnu dušu.. Gloria Glam je časopis koji ne propuštam - zna se tko je urednik mode a samim time dobivam garanciju za najbolje editorijale i trendove. Nisam ga još otvorila ali umirem saznati što nam je to Viktor odabrao za ljeto. <3


Dobila sam na darak i ovaj krasni rajf i popuste za Kozmo - taman trebam novu maskaru :)

Little Fashion Paradise

Predstavit ću vam i jedan blog/tumblr za koji već vjerojatno znate ali nije štetno ponoviti. Radi se o tumblru moje drage Ane Bacinger koja piše na littlefashionparadise. Svakako pogledajte a možete lajkati i njen facebook page ovdje.


Zara

Dakle, ako još niste bili u Zari ovih dana ili barem na njihovom sajtu - trkom! Nova kolekcija koja je već stigla u dućane je za prste polizati. Najavljena nam je denver plava boja i motiv kože. Plisirane suknje, koso rezani sakoi s dva reda kopčanja, svilenkaste tunike s uberkul printom, srebrno i zlatno,.. Mogućnosti su nebrojene i predivne..

 Predmet požude
 Čizme koje definitivno kupujem čim stignu
S ovim hlačama sam otišla kući :)

Toliko od mene za danas.. Sutra vam malo idem u planine po malo zdravlja, ne znam hoću li imati pristup internetu ali svakako ću vas pratiti preko mobitela.. :) Novi outfit post uskoro - a bome i nova perika :)

Ljubi vas vaša Trendy White :*

Broj komentara: 18:

  1. Malo sam zbunjena oko dizajnera: http://www.fashion.hr/vijesti/moda/hrvatska-moda/modni-dodatak-iz-domace-radionice.

    OdgovoriIzbriši
  2. navika--panika kada postova nema svakodnevno.. :) jesen svakako obecava!

    OdgovoriIzbriši
  3. i ja definitivno želim ove čizme Zarine! s obzirom da su one crne sa wholesale. već out of stock.. a jesu li blogeri iz Bosne dobrodošli u Zagreb? pošto vidim da su samo ovi iz Srbije pozvani ? :D super su vam ova druženja, baš vam zavidim, ja sam pokušala kod nas nešto slično organizovati ali je jako teško, s obzirom da našu javnost izgleda baš i ne zanimaju blogeri.

    OdgovoriIzbriši
  4. @Anonimna - ja sam zbunjena i umorna. Cijeli dan nesto oko Aldukovih haljina i onda pisem post u 11 navecer pa grijesim.. Ispravljeno, isprike dizajnerima i citateljima! Nije bilo namjerno.. :)

    @ Emina - Naravno da su i Bosanski blogeri pozvani! Pokusat cemo nesto organizirati da se svi vidimo :)))

    OdgovoriIzbriši
  5. wow, hlače su mrak! baš se veselim kombinaciji sa njima :)))

    http://thechocolatefrog.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  6. Onda se vi svi pokupite fino lijepo i dodjete meni u Bec. Tu imamo svu slobodu svijeta i mozemo se super pocastiti jednim zajednickim Blogo-shoppingom! :D A mozemo usput otici i do Zare po ove cizmice i suknjicu, i tasnicu, i... ;)
    Znam, imam najbolje prijedloge! ;)
    :**
    xx,K.

    OdgovoriIzbriši
  7. Prijedlog ti je krasan ali zaista ne znam kako ces nas sve smjestiti :) Ili imas neki hotel za koji mi ne znamo ;) Ja sam ovo zamislila kao okupljanje oko modnog eventa gdje bi ugostili u svojim kucama blogere na par dana ili im nasli ekstra jeftin smjestaj :) Uglavnom, dajte mi vremena da nesto organiziram - ne znaju se ni datumi jesenskog CAP-a jos pa imamo vremena :) Napravit cu grupu na fejsu da se pokusamo dogovoriti!

    Makedonci, Slovenci, Austrijanci,.... svi su dobrodosli - samo da se organiziramo :)

    OdgovoriIzbriši
  8. Super post darling, sviđa mi se narukvica <3 Možda se i ja zaletim po nju danas, taman su mi moji Dove-ići pri kraju :)
    Potpisujem sve ovo za blogo okupljanje, nadam se da ću moći doći :)

    OdgovoriIzbriši
  9. Narunkvica je krasna :) i ja bi obje :) trk u DM :)) stvari iz zare neću ni da gledam jer ću bankrotirati :p

    OdgovoriIzbriši
  10. u jbt kak su dobre hlace!!!!!!!! vec ih vidim na tebi :D i ja kupujem ove cizme cim stignu sejvala sam si slike jucer na komp stvari koje želim iz zare (kao malo dijete sam) i ovu suknju također :D <3 a jakna kad bude na minus 70 :P

    blog ane bacinger mi je jedan od dva najdraža :) obožavam.

    :* (fališ mi i ljubomorna sam na vaša blogerska druženja :P i ja biii)

    OdgovoriIzbriši
  11. shit, hlačeeeee su divne, najdivnije. i za zara će me ubit, ne ulazim dok ne počnu zimska sniženja.
    toliko :d
    nego, da, super post, super ideja za blogere, super narukvica, super curke :d

    OdgovoriIzbriši
  12. druženje blogerica odlična ideja :))) Čim zahladi vraćam se u grad :)
    NArukvica mrak ;)

    OdgovoriIzbriši
  13. narukvica predivna! :D Kao i koleginice blogerke :) Sto se tice dolaska u ZG, cim dodjem, javljam se, kad dodjem... :D zarina suknja jako simpaticna :)) uzivaj :D xoxo

    OdgovoriIzbriši
  14. kako vam zavidim na tim druzenjimaaaa....pozz iz bosne :*

    OdgovoriIzbriši
  15. Svima vam se veselim, pokrenula sam neka pitanja al su ljudi na GO pa mi dajte malo vremena ;))) Al spremajte se na jesen u ZG <3 Stedite vec sad!

    OdgovoriIzbriši
  16. Ćao Trendy, narukvica sa prve slike je strava!!
    ***
    www.amolusso.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  17. Jao, koliko je divna ova plava suknja!

    OdgovoriIzbriši