četvrtak, 30. lipnja 2011.

Chanel Make Up studio - otvorenje u Zagrebu


Dragi moji,

sinoć je Zagreb zaista udahnuo neki novi zrak, zrak pomiješan mirisom Chanela.. Bilo je prekrasno, na nivou i mondeno.
Curke su se okupile već u 6 u Velvetu. Znate kako je to - rijetko se vidimo i onda koristimo ovakve prilike da se dobro ispričamo. :) Redom smo naručile Sommersbye i krenule u priču. Bila sam oduševljena što sam upoznala i neke blogerice koje imaju blogove vezane uz šminku, a koje do sad nisam pratila. Radi se o Vesni koja vodi blog beautyaddict i o mojoj čitateljici CopyCat koja vodi blog smashinbeauty. Cure su krasne i iznimno talentirane za to čime se bave pa svakako pogledajte njihove blogove.

Kakve bismo mi to blogerice bile da se uz druženje barem malo ne poslikamo? :D


Znam da ih sve poznajete ali evo i linkova na njihove blogove:

Ljupka www.guerrillagirl.net , Matea gypsygardens , Ana psycho-couture i Josephine stopppwhispering .

U priči prolazili sati. Svaka je podijelila s nama što je to u modi, šminki ili pisanju bloga posebno veseli, a sjetile smo se i onih cura koje nisu s nama jer nisu iz Zagreba pa u Zagreb stižu tek sutra na makeover (Molly - big kiss).
U pola 8 spustile smo se do križanja Mesničke i Ilice i imale zaista što za vidjeti! Ispred Limonija je stajalo barem 100 ljudi. Pokušavale smo odgonetnuti koja je, među svim krasnim damama tamo okupljenim, naša draga Virginie koja nas je pozvala na ovo otvorenje. Nismo morale dugo čekati - elegantna mlada dama vrlo skoro došla je do nas i predstavila se. Objasnile smo tko je tko kako bi ona mogla povezati imena blogova s licima i ispitale je o njenom radu za Chanel i dolasku u Zagreb. Nakon kratkog čavrljanja pozvala nas je da pregledamo što su to spremili za nas. Trebalo nam je neko vrijeme dok smo se uspjele probiti kroz koridor fotografa i snimatelja koji su lovili Severinu i Jelenu Veljaču (koje su zaista izgledale prekrasno).
U Limoniju su u prostoru od 25 kvadrata stvorili zaista intimnu i impresivnu atmosferu. Sve na svojem mjestu, prekrasno izloženo na crnim postoljima prizivalo je divljenje.


Poželjela sam uroniti lice u sjenila i pomirisati svako sjajilo, ali sam na kraju sam samo špricnula malo mog omiljenog muškog parfema - Chanel Egoiste Platinum. Bilo je vrijeme da prepustimo drugima da pogledaju izloženo i da odemo ponovo do Velveta gdje nas je čekao cocktail party.


Prekrasna hrana, divan prostor i još bolje društvo koje su nam pravil Marko i Ana. :) Papali smo sve slatko što nam se našlo pod rukom i osvježavali se litrama limunade.

Ljupka je poslikala mene i mog jednorogića a na kraju sam usliknula i ja nju:


Budući da sam došla s fotkićem kojem je baterija bila potpuno prazna (facepalm) zahvaljujem mojoj mici Ljupkici koja mi je dala na korištenje sve svoje slikice :***

Hvala svim blogericama na druženju - javite se za onu suradnju koju smo dogovarale! <3

BTW - na odlasku su dijelili poklončeke koji su se sastojali od maskare, ruža za usne i ogledalca ali ja svoj nisam uspjela ugrabiti. :(

Sutra je makeover u 20h i ovaj put idem s punom baterijom za fotić. :) Svakako navratite da vidite kako smo se provele i što su nas to naučili poznati visažisti na čelu sa Sašom Jokovićem!

Ljubim vas :*

Broj komentara: 18:

  1. da sam zena verovatno bi ludeo od ljubomore ;) hehehehe

    OdgovoriIzbriši
  2. Jao divno!
    Skoknucu da Zagreba nadam se uskoro:)
    ***

    OdgovoriIzbriši
  3. joj so ovi tvoji pitoni su zasjenili sve <3

    OdgovoriIzbriši
  4. Super slike...Vidim da je odlicno billo..:)

    OdgovoriIzbriši
  5. jao kao ste sretne! Chanel Raj! super ekipica, i njihove blogove vjerno pratim!

    OdgovoriIzbriši
  6. Divno! Vidim da vam je bilo sjajno:)

    OdgovoriIzbriši
  7. pričale ste, papale ste, zabavljale se. nabolje!

    http://soffisinglesstyle.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  8. Prekrasne slike :)) Hvala što si me spomenula. Much appreciated :)

    Moram se naći još koji put!
    Pusa draga :D

    OdgovoriIzbriši
  9. auu pitončeki su auuuuu prepreprelijepi!

    Slikice su savršene. Zafidim!

    OdgovoriIzbriši
  10. chanel u zagrebu na nivou, tvoj izvještaj na novou:) cipke božanstvene :)))

    OdgovoriIzbriši
  11. Draga, ja samo da ti javim da sam promenila ime blog u Amo Lusso.
    Ako sam ti u blog listi, kao sto ti meni jesi, molim te da ponovo ubacis moj blog, jer su prestali da mi rade stari linkovi...
    Pusa***

    OdgovoriIzbriši
  12. Odlične fotkice, hvala na pusici i što sam vam falila :D Zato smo se jučer ispričale napokon i jedva čekam vidjeti slike s makeovera :)

    OdgovoriIzbriši