nedjelja, 26. lipnja 2011.

Chanel

Dragi moji,

Chanelu ne treba posebna najava kao ni objašnjenje mojih osjećaja u trenutku kad sam otvorila pozivnicu za otvorenje Chanel Make Up studija u Zagrebu. U kratkim crtama, meni će, i još nekolicini blogerica poznati zagrebački visažisti na čelu sa Sašom Jokovićem napraviti makeover. Tom će nam prilikom prezentirati novu kolekciju Chanel kozmetike te će s nama podijeliti male tajne velikih šminkera koji će nam pomoći da same isti look kreiramo samostalno kod kuće. Tamo će s nama biti i profesionalni fotograf koji će zabilježiti što se to točno događalo na našem makeoveru. Potaknute smo da ponesemo i svoje osobne fotiće i snimimo viralne fotografije za svoje čitatelje. :)


Evo i službene najave:

PO PRVI PUT CHANEL PREDSTAVLJA MAKEUP STUDIO U ZAGREBU

Od srijede 29. lipnja do utorka 15. studenog 2011. smješten u parfumeriji L1MONI u središtu Zagreba, ovaj prostor veličine 25 m2, osmišljen u CHANELOVOM umjetničkom odjelu, predstavit će CHANELOVE
kreacije šminke te profesionalni pribor u modernom, interaktivnom i zabavnom okružju.

Savjeti za šminkanje po mjeri 

Vizažisti koji su završili obuku u CHANELU, naći će se svakoj ženi na raspolaganju i posvetiti joj svo potrebno vrijeme i svoje umijeće kako bi je učinili još ljepšom.
Ovaj tim od pet vizažista pratit će svaku od njih u personaliziranom izboru tekstura i boja. Našminkat će ih u njihovom stilu, prema njihovim željama i njihovoj osobnosti te ih upoznati sa svojim tehnikama i profesionalnim tajnama.
U ovom novom prostoru bit će dostupna uobičajena paleta kao i najnovije CHANELOVE kreacije šminke Petera Philipsa (između kojih i kolekcija šminke za ljeto 2011, Les Fleurs d'été de CHANEL).

Tematski Makeup svaka dva mjeseca

Žene će dobiti priliku ući u srce CHANELOVIH kolekcija za šminkanje i otkriti njihove različite strane kroz sljedeće animacije i teme:
- « Lip & Nail bar» od 29. lipnja do 30. kolovoza,
- « Eyes bar» od 30. kolovoza do 4. listopada,
- « Cheek & Powder bar» od 4. listopada do 15. studenog.

Mjesto susreta

Mjesto susreta za sve koji se profesionalno bave modom i ljepotom, ali jednako tako i jedinstveno mjesto, radionica u kojoj se rađaju ideje, savjeti i preporuke kao i njihova umjetnička ostvarenja.
SOCIËTË PAR ACTIONS SIMPLIFIËE AU CAPITAL DE 80 200 000 € - 542 052 766 R.C.S. NANTERRE - LIAISON TÉLËCOPIE ; 01.58.37.35.35

Zagreb je elegantan i dinamičan grad pun energije: sve ove kvalitete svojstvene  Zagrebu u potpunosti se slažu s konceptom ovog CHANEL MAKEUP STUDIJA.
CHANEL svojim hrvatskim klijenticama želi ponuditi njima prilagođene doživljaje  poput toga da budu dio jednog povlaštenog trenutka, dobiju personalizirane savjete stručnjaka za šminkanje i nauče kako oplemeniti svoju ljepotu.


 
CHANEL MAKEUP STUDIO

Otvoren je od ponedjeljka do petka od 9 do 21 i subotom od 9 do 17 sati.

CHANEL
c/o: Limoni
Mesnička 1
10 000 Zagreb


Jako se veselim ovom eventu i druženju s drugim blogericama u ovako krasnom okruženju i veseloj prigodi. I sama koristim godinama Chanelovu dekorativnu kozmetiku (rumenila, sjenila i sjajila za usne) pa se nadam da ću dobiti neke nove ideje vezane uz kombiniranje boja i neke dobre savjete koji će mi pomoći da izbjegnem sitne greškice u nanošenju šminke. U svakom slučaju nosim fotić sa sobom kako bi vam pokušala dočarati barem dio tamošnje atmosfere. Bit će vam kao da ste tamo sa mnom - obećajem!

Ljubim vas :*

Broj komentara: 9:

  1. E super! Uzivaj tamo i blago tebi! :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Wau!
    Bravo!
    Steta sto nema u Beogradu...
    ***
    Draga, i ti si mi takodje u favourites blogs***

    OdgovoriIzbriši
  3. Fantastičan prethodni post i puno korisnih savjeta. To sam doživjela s cipelama Pittarelo, ajme kupila u 5. mjesecu na rasprodaji po smiješnoj cijeni čizmice, a iduću sezonu (najesen) ponovno su bile u kolekciji i to troduplo skuplje :(
    A i ovo da je jedna cipela raširena, tj. samt čizma zbog isprobavanja, i to mi je bila fejk kupovina. Od onda pazim.
    Pozdrav

    OdgovoriIzbriši
  4. igгe 140 strani filmoѵi biz igrice onine apartmaji pašman njuskalo nеkretnine igre barbi games live fіlmoѵi igгіcе za tinejdzerke honorаrni poѕao
    beograd doωnload igricе fгee igriсe sporsκe fotο
    nekгetnіne ba igrice pοѕao
    u srbiji filmovi sa titlom apartmаni buljarica igricе za
    devojcicu besplatno igгe natjеcaj
    zа posao igrice znanja іcici apartmani zаdar
    ѕmjestaj vilϳuskar igre іgrice
    five filmovi onlinе igre za dеca plitvice
    apartmani igгice x o igre mini klip igгice onlаin igгe racing rogoznica ѕmjеštaj ig re za decu voԁice
    novosti oglasnіk
    My web-site : My start page

    OdgovoriIzbriši